HOME | NIEUWS | DE BOUW VAN DICHTBIJ TIJDENS DE DAG VAN DE BOUW

DE BOUW VAN DICHTBIJ TIJDENS DE DAG VAN DE BOUW

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Gepubliceerd op

Een kijkje achter de schermen op een bouwproject is niet alledaags. Zeker niet als het ook nog eens een bijzonder project is! In Zwanenburg werken we aan zo’n uniek project. We bouwen daar namelijk het nieuwe Dorpshuis Hart van Zwanenburg. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om eens een kijkje te nemen op de bouwplaats doen we mee aan de Dag van de Bouw op 15 juni a.s.

Onze vaklieden zullen de rondleidingen verzorgen en laten zien wat we zoal doen. De Dag van de Bouw is een landelijk georganiseerd evenement van Bouwend Nederland. Eén keer per jaar stellen aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open, zodat het Nederlandse publiek met eigen ogen kan zien wat de bouw mogelijk maakt. Van 10.00 tot 13.00 uur is een ieder welkom om de bouwlocatie te bezoeken. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.

Locatie: Dorpshuis Hart van Zwanenburg. Dennenlaan 137, Zwanenburg

 

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Zwanenburg

Het dorpshart van Zwanenburg gaat flink op de schop. K_Dekker realiseert de nieuwbouw van het dorpshuis Hart van Zwanenburg, een multifunctioneel gebouw met onder meer bibliotheek en bar. Het werk omvat bouwkundige werken, werktuigkundige en elektrotechnische installaties en liften. Het pand heeft een bruto vloeroppervlak van ongeveer 3400 m2.

NIEUWSBRIEF