HOME | NIEUWS | KLEINBOUW | IN RECORD TEMPO EEN VERNIEUWDE ALBERT HEIJN

IN RECORD TEMPO EEN VERNIEUWDE ALBERT HEIJN

Verbouw Albert Heijn en herinrichting parkeerterrein

Gepubliceerd op

Om de klanten van Albert Heijn Callantsoog zo min mogelijk overlast te bezorgen wordt de supermarkt in record tempo verbouwd en uitgebreid. De winkel blijft gewoon open, dus iedereen kan zijn boodschappen blijven doen.
Afgelopen januari is K_Dekker kleinbouw begonnen aan deze intensieve renovatie. De oude winkel is al niet meer te herkennen. De voormalige Blokker is omgebouwd en uitgebreid aan de voor- en achterzijde, daarbij is het gehele dak vernieuwd en verhoogd. Hierin komt het nieuwe magazijn met expeditie ruimte.
Komende week wordt het pand casco opgeleverd, daarna gaat de winkel één week dicht om ingericht te worden voor heropening. Na de opening gaat K_Dekker verder met de afbouw van de buitengevels. Deze krijgen een strakke uitstraling met natuurlijke materialen als zink en hout. Een nieuwe entree met een totaal ander aanzicht zal het nieuwe straatbeeld worden op deze plek in het mooie kustdorp.
K_Dekker heeft ook de herinrichting van het krappe parkeerterrein bij de Albert Heijn gerealiseerd. Het parkeerterrein is uitgebreid en geheel vernieuwd met een strakke asfalt laag in slechts twee weken tijd. Een metamorfose van binnen en buiten: een aanwinst voor het dorp!

PROJECTINFORMATIE

Verbouw Albert Heijn en herinrichting parkeerterrein

Callantsoog

In relatief korte tijd en volgens een strakke planning is K_Dekker erin geslaagd om het parkeerterrein van de Albert Heijn in Callantsoog her in te richten én de supermarkt zelf compleet te verbouwen van binnen en van buiten. Ondertussen werd er gewoon gewinkeld.

NIEUWSBRIEF