HOME | NIEUWS | NATTE, MAAR GESLAAGDE DAG VAN DE BOUW!

NATTE, MAAR GESLAAGDE DAG VAN DE BOUW!

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Gepubliceerd op

Afgelopen zaterdag zijn voor één keer de bouwhekken opengezet voor publiek. In Zwanenburg heeft K_Dekker meegedaan met project “Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg” tijdens de landelijke “Dag van de Bouw”. De bouw is druk bezocht door nieuwsgierige omwonenden, collega’s en ook toekomstige gebruikers van het dorpshuis.

 

De belangstelling afgelopen zaterdag voor de vorderingen van de bouw, waren ondanks het slechte weer toch groot. Onze vaklieden hebben de bezoekers rondgeleid en laten zien wat waar komt, of zelfs waar zij straks komen te werken! Er waren bijvoorbeeld ook bezoekers die straks zelf in dit multifunctionele gebouw komen te werken. Denk bijvoorbeeld aan de beheerders van de bar, maar er was ook een groep van de Stichting Zonnebloem die zich hier straks vestigen. De reacties waren ook nog eens reuze enthousiast! De omwonenden gaven aan echt nooit overlast te ervaren, anderen vonden weer dat de bouw ook echt snel vordert! Al met al dus een geslaagde dag!

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Zwanenburg

Het dorpshart van Zwanenburg gaat flink op de schop. K_Dekker realiseert de nieuwbouw van het dorpshuis Hart van Zwanenburg, een multifunctioneel gebouw met onder meer bibliotheek en bar. Het werk omvat bouwkundige werken, werktuigkundige en elektrotechnische installaties en liften. Het pand heeft een bruto vloeroppervlak van ongeveer 3400 m2.

NIEUWSBRIEF