HOME | nieuws | _INFRA | Ontwerpen en realiseren van duurzame waterverbinding Purmerend

Ontwerpen en realiseren van duurzame waterverbinding Purmerend

Realisatie oppervlaktewaterverbinding Hazepolder Purmerend

Gepubliceerd op

Gemeente Purmerend ontwikkelt de nieuwbouwlocatie Kop West. Deze nieuwbouwwijk is omringd door water en heeft voor een goede waterkwaliteit een waterinlaat nodig. K_Dekker gaat samen met HB Adviesbureau in een bouwteam met de gemeente Purmerend het schetsontwerp uitwerken tot een definitief ontwerp en een RAW bestek. De opgave is het ontwerpen en realiseren van een duurzame en circulaire waterverbinding.

Gezien de complexiteit van de omgeving en de circulaire opgave is ervoor gekozen samen met K_Dekker een bouwteam te vormen. De gemeente Purmerend beschouwt samenwerken, als de sleutel voor het succesvol handen en voeten geven aan duurzaamheid en circulariteit in het project.

PROJECTINFORMATIE

Realisatie oppervlaktewaterverbinding Hazepolder Purmerend

Purmerend

Gemeente Purmerend ontwikkelt de nieuwbouwlocatie Kop West. Deze nieuwbouwwijk is omringd door water en heeft voor een goede waterkwaliteit een waterinlaat nodig. K_Dekker gaat samen met HB Adviesbureau in een bouwteam met de gemeente Purmerend het schetsontwerp uitwerken tot een definitief ontwerp en een RAW bestek. De opgave is het ontwerpen en realiseren van een duurzame en circulaire waterverbinding.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.