HOME | projecten | _INFRA | Realisatie oppervlaktewaterverbinding Hazepolder Purmerend
PDF

Realisatie oppervlaktewaterverbinding Hazepolder Purmerend

Purmerend

Gemeente Purmerend ontwikkelt de nieuwbouwlocatie Kop West. Deze nieuwbouwwijk is omringd door water en heeft voor een goede waterkwaliteit een waterinlaat nodig. K_Dekker gaat samen met HB Adviesbureau in een bouwteam met de gemeente Purmerend het schetsontwerp uitwerken tot een definitief ontwerp en een RAW bestek. De opgave is het ontwerpen en realiseren van een duurzame en circulaire waterverbinding.


Purmerend 31 oktober 2021 0 - 500.000 Gemeente Purmerend

Realisatie oppervlaktewaterverbinding Hazepolder Purmerend

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Bouwteam
Opdrachtgever Gemeente Purmerend
Opleverdatum 31 oktober 2021
Gerealiseerd
Locatie Purmerend
Samenwerken

Gezien de complexiteit van de omgeving en de circulaire opgave is ervoor gekozen samen met K_Dekker een bouwteam te vormen. De gemeente Purmerend beschouwt samenwerken, als de sleutel voor het succesvol handen en voeten geven aan duurzaamheid en circulariteit in het project.

Het project bestaat uit twee fasen: 1, de ontwerpfase en 2, de uitvoeringsfase. K_Dekker heeft nu opdracht gekregen voor fase 1 en na afronding van fase 1, krijgt K_Dekker de mogelijkheid als eerste een aanbieding te doen voor fase 2.

_Nieuws over dit project

Ontwerpen en realiseren van duurzame waterverbinding Purmerend

Gemeente Purmerend ontwikkelt de nieuwbouwlocatie Kop West. Deze nieuwbouwwijk is omringd door water en heeft voor een goede waterkwaliteit een waterinlaat nodig. K_Dekker gaat samen met HB Adviesbu...
Lees verder