HOME | nieuws | Theresiaschool Warmenhuizen

Theresiaschool Warmenhuizen

Renovatie en verbouw Theresiaschool

Gepubliceerd op

K_Dekker Kleinbouw is gestart met de herbestemming van de Theresiaschool aan de Dorpsstraat 173 te Warmenhuizen. In juni jl. is de utiliteitsbouw van K_Dekker reeds begonnen met de bouw van de nieuwe Albert Heijn, welke grenst aan de bestaande school. Beide werken zijn een ontwerp van Breddels Architecten uit Heerhugowaard.
De week na de bouwvakvakantie is K_Dekker Kleinbouw gestart met het sloopwerk van o.a. de houten vloeren. Nadat de sloop gereed is, gaan we aan de slag met de opbouw van de geïsoleerde betonvloeren, geïsoleerde voorzetwanden, kapconstructie enzovoort. De bestaande school wordt als het ware van binnenuit helemaal opnieuw opgebouwd inclusief de complete installaties. Tevens zal aan de achterzijde een voormalig klaslokaal (ook wel bekend als groep 7) worden uitgebreid middels een aanbouw van 31m2. De buitenzijde van de school blijft bestaan en zal hier en daar opgeknapt worden. De bestaande voorgevel aan de Dorpsstraat wordt opnieuw opgemetseld en voorzien van nieuwe kozijnen.
Een mooie verbouwing in het centrum van Warmenhuizen.

PROJECTINFORMATIE

Renovatie en verbouw Theresiaschool

Warmenhuizen

De voormalige Theresiaschool in Warmenhuizen is door K_Dekker kleinbouw vakkundig omgetoverd in twee kledingwinkels op de begane grond en twee appartementen op de eerste verdieping. Bij de verbouwing zijn heel wat klassieke elementen van het schoolgebouw bewaard gebleven.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.