HOME | NIEUWS | ONTHEFFING PARKEERRUIMTE NOORDZIJDE ALOYSIUSSCHOOL

ONTHEFFING PARKEERRUIMTE NOORDZIJDE ALOYSIUSSCHOOL

Uitbreiding Aloysiusschool te Schagen

Gepubliceerd op

In de schoolvakantie zullen er diverse werkzaamheden in en rondom de Aloysiusschool plaatsvinden.

In verband met de beperkte ruimte hebben wij voor 5 parkeerplaatsen en de invalide parkeerplaats aan de noordzijde van het gebouw ontheffing aangevraagd, waar wij inmiddels goedkeuring op hebben gekregen. Van deze parkeerplekken zullen vanaf 7 juli t/m 7 augustus 2020 gebruik gemaakt worden voor bouwwerkzaamheden, waaronder het plaatsen van een vuilcontainer. We verwachten vanwege de vakantieperiode geen overlast vanwege bij gebruik van deze parkeerplekken.

Wij rekenen op uw begrip, maar bij eventuele calamiteiten kunt u contact opnemen met ons kantoor (0226-391629) of uitvoerder Richard Groot (06-22448784).

Onderstaand treft u de afbeelding van de situatie:

PROJECTINFORMATIE

Uitbreiding Aloysiusschool te Schagen

Schagen

Midden in het stadscentrum van Schagen realiseert K_Dekker de uitbreiding van de bestaande basisschool St. Aloysiusschool met twee lokalen. Nu heeft de basisschool nog een dependance, maar zij willen dit weer samenvoegen tot één locatie. De nieuwe lokalen komen naast de hoofdingang en op de eerste verdieping. Ondertussen blijft de school in gebruik en zijn de kinderen van harte welkom.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.