HOME | PROJECTEN | DEMONTAGE EN MONTAGE IPB-DISPLAYS STATION

DEMONTAGE EN MONTAGE IPB-DISPLAYS STATION

SCHIPHOL AIRPORT

PDF

Op het NS-station Schiphol Airport is het vaak een enorme drukte. In- en uitstappen verloopt dan niet optimaal waardoor treinen vertraging oplopen en er in het gedrang zelfs onveilige situaties ontstaan voor de reizigers. K_Dekker monteerde slimme IPB-displays zodat de reizigers zich beter over het perron verdelen.


Schiphol Airport 31 oktober 2017 1.500.000 - 5.000.000 ProRail BV

DEMONTAGE EN MONTAGE IPB-DISPLAYS STATION

OMZET 1.500.000 - 5.000.000
CONTRACTVORM UAV-GC
OPDRACHTGEVER ProRail BV
OPLEVERDATUM 31 oktober 2017
STATUS Gerealiseerd
LOCATIE Schiphol Airport

Op de Intelligent Platform Bars, de slimme displays, kunnen de reizigers voordat de trein arriveert zien waar ze kunnen instappen in de eerste of tweede klas, waar rolstoelplaatsen zijn en waar ze met een fiets erin kunnen.

Tijdens twee buitendienststellingen van 76 en 52 uur heeft K_Dekker bouw & infra nonstop doorgewerkt om de IPB-displays te monteren. In dit project werkte K_Dekker samen met onderaannemers Dikkerboom betonboringen, Mavitec Construction, Engie en de leverancier van de IPB-displays Conclusion.

Spoor 1 en 2 zijn nu voorzien van 660 led-schermen. Dat begon bij de montage van een ophangconstructie van circa 330m per spoor die aan het tunneldek moest worden bevestigd en afgewerkt tot en met de aanpassing van de bestaande elektra- en telecominstallatie om het IPB-systeem van de benodigde voeding en data te voorzien.

NIEUWS OVER DIT PROJECT

Soepele doorstroming op treinstation Schiphol

Treinstation Schiphol heeft afgelopen weekend op spoor 1 en 2 een buitendienststelling van 52 uur gehad. K_Dekker bouw & infra heeft in deze 52 uur hard gewerkt aan de montage van de resterende 14...
Lees verder

veilig en snel in en uit de trein op station Schiphol Airport

Op het station Schiphol Airport is er sprake van een groot aantal reizigers. Het in- en uitstappen verloopt niet altijd snel genoeg en verdelen reizigers zich niet goed over de halterende treinen. Som...
Lees verder