HOME | PROJECTEN | INFRA | KUNSTGRASVELD SPORTPARK GOED GENOEG

KUNSTGRASVELD SPORTPARK GOED GENOEG

AMSTERDAM

Onder het nieuw aangelegde kunstgrasveld van voetbalvereniging AFC in Amsterdam Zuid ligt een parkeergarage (ook gerealiseerd door K_Dekker). Al het werk moest gedaan worden met klein materieel om het parkeerdak niet overmatig te belasten – bovendien werd tijdens het werk op de overige velden van AFC gewoon gevoetbald.


Amsterdam 17 augustus 2018 500.000 - 1.500.000 Gemeente Amsterdam

KUNSTGRASVELD SPORTPARK GOED GENOEG

OMZET 500.000 - 1.500.000
CONTRACTVORM UAV
OPDRACHTGEVER Gemeente Amsterdam
ARCHITECT Royal Haskoning DHV
OPLEVERDATUM 17 augustus 2018
STATUS Gerealiseerd
LOCATIE Amsterdam

De aanleg van het kunstgrasveld behelsde ook de aanleg van een infiltratiesysteem en een drainagemat, de riolering, de omliggende bestrating en de afwerking van de rand met stootplaten en opsluitbanden. Ook coördineerde K_Dekker de voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van het hekwerk en de veldverlichting.

 

Al met al een mooie kroon op de aanleg van de parkeergarage onder het terrein van voetbalclub AFC die met de realisatie van het kunstgrasveld nu helemaal voltooid is.

GERELATEERD PROJECT

Ondergrondse parkeergarage Ravel

Amsterdam

Om de beperkte ruimte in Amsterdam en in het bijzonder bij de Zuidas optimaal te benutten is het idee ontstaan om een parkeergarage te realiseren onder het voetbalveld van AFC. Behalve naar de bouw van de garage met veel oog voor duurzame ontwikkelingen zoals elektrische auto’s, ging ook veel aandacht uit naar de afwatering van het veld.