HOME | PROJECTEN | BOUW | NIEUWBOUW CAMPINA IJSWATERGEBOUW

NIEUWBOUW CAMPINA IJSWATERGEBOUW

LUTJEWINKEL

PDF

Al jaren voert K_Dekker werkzaamheden uit voor FrieslandCampina in Lutjewinkel. Nu hebben we opdracht gekregen voor de nieuwbouw van een ijswatergebouw op het terrein van de kaasfabriek.


Lutjewinkel 21 september 2020 500.000 - 1.500.000 FrieslandCampina

NIEUWBOUW CAMPINA IJSWATERGEBOUW

OMZET 500.000 - 1.500.000
CONTRACTVORM UAV
OPDRACHTGEVER FrieslandCampina
ARCHITECT FrieslandCampina
OPLEVERDATUM 21 september 2020
STATUS In realisatie
LOCATIE Lutjewinkel

Op het buitenterrein van de kaasfabriek gaat K_Dekker een nieuw ijswatergebouw (211m2 BVO) realiseren. Ook komt er een nieuwe betonnen funderingsplaat voor de tanken een transformatorgebouw en een leidingbrug.

De bedrijfsvoering op het terrein van FrieslandCampina blijft doorgaan, hier moet dus goed op ingespeeld worden door de mensen van K_Dekker. Zo kan bijvoorbeeld niet zomaar al het materiaal in één keer aangeleverd worden, maar is een just-in-time logistieke planning gemaakt om orde op de bouwplaats inrichting te bewaren.

Kennis van zaken

Tijdens de werkzaamheden is het van groot belang dat K_Dekker rekening houdt met de zuivelproductie in de kaasfabriek. Daarvoor worden in goed overleg met de opdrachtgever en de medewerkers alle benodigde veiligheidsmaatregelen getroffen. Dankzij de ervaring van K_Dekker met de eisen bij Friesland Campina én omdat de medewerkers op locatie beschikken over de kennis van Foodsafe en certificaten loopt dat proces op rolletjes.

Het heiwerk start eind mei. Rond de bouwvak zal de staalconstructie omhoog staan. De oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor september.