HOME | PROJECTEN | NIEUWBOUW WONING EN BEDRIJFSHAL

NIEUWBOUW WONING EN BEDRIJFSHAL

CRUQUIUS

Wonen en werken: K_Dekker kleinbouw realiseert in opdracht van de familie Brinkman een compleet nieuw te bouwen woonhuis met bedrijfshal in Cruquius. Binnen de bouwteamovereenkomst wordt nauw samengewerkt met architect HD Advies en Klomp Technisch Buro. 


Cruquius 01 juni 2019 500.000 - 1.500.000 Particulier

NIEUWBOUW WONING EN BEDRIJFSHAL

OMZET 500.000 - 1.500.000
CONTRACTVORM Bouwteam
OPDRACHTGEVER Particulier
ARCHITECT HD Advies en Klomp Technisch Buro
OPLEVERDATUM 01 juni 2019
STATUS In realisatie
LOCATIE Cruquius

Bouwteam, dus ook bij de ontwerpfase is K_Dekker al betrokken. Actief meedenken, maatwerkoplossingen bedenken en flexibel opereren heeft tot nu toe geresulteerd in een snelle en soepele start van het bouwproces.

Het project omvat een vrijstaand woonhuis met rieten kap en een flinke bedrijfshal op een bedrijventerrein in Cruquius. Er wordt geen gasaansluiting gerealiseerd, wel wordt een warmtepomp aangelegd. De EPC-waarde van de woning is daarom 0, die van de bedrijfshal 0,54. Klomp Technisch Buro realiseert alle gebouwgebonden installaties.

Onder de overige werkzaamheden vallen het uitzetten van de bouwput (480m2) en het bijbehorende grondwerk, heiwerk (72 stuks prefab palen) en betonwerk (110m3), metselwerk en prefab beton (voor de draagconstructie van het woonhuis), 30 ton zware stalen draagconstructie voor de bedrijfshal, houten en aluminium kozijnen, stalen en houten gevelbekleding, houten trappen en de rieten dakbedekking (261m2).

De oplevering staat gepland voor 1 juni 2019.

NIEUWS OVER DIT PROJECT

DROOM KOMT TOT LEVEN

Praten, praten en nog eens praten: dat was in zekere zin de rode draad bij de bouw van de villa en de autoshowroom in Cruquius. K_Dekker Kleinbouw, opdrachtgevers Bas en Ursula Brinkmann en HD O​ntw...
Lees verder