HOME | PROJECTEN | VERBOUW GEBOUW 049 DE KOOY

VERBOUW GEBOUW 049 DE KOOY

DEN HELDER

Op maritiem vliegveld De Kooy in Den Helder heeft K_Dekker Gebouw 049 volledige gerenoveerd en voorzien van E- en W-installaties. Ook is de simulatorhal aangepast voor plaatsing van de nieuwe Full Mission Flight Trainer voor de maritieme NH90 helikopter. 


Den Helder 08 februari 2019 1.500.000 - 5.000.000 Rijksvastgoedbedrijf

VERBOUW GEBOUW 049 DE KOOY

OMZET 1.500.000 - 5.000.000
CONTRACTVORM UAV
OPDRACHTGEVER Rijksvastgoedbedrijf
OPLEVERDATUM 08 februari 2019
STATUS gerealiseerd
LOCATIE Den Helder

Gebouw 049 is een kantoorgebouw met twee verdiepingen waaraan een simulatorhal van circa 15m hoog gekoppeld is. K_Dekker heeft het bestaande kantoorgebouw volledig gerenoveerd en de oude simulatorhal en technische ruimten gesloopt. Daarna is een nieuwe, grotere simulatorhal gerealiseerd inclusief een separate fundering voor de simulator. De nieuwe hal zal met een ovaalvormig dak gedeeltelijk over het bestaande kantoorgebouw heen lopen. De bestaande voorgevel wordt voorzien van een strekmetalen voorzetgevel van cortenstaal.

In het bestaande kantoorgebouw heeft K_Dekker kantoren, een dataruimte, werkplaats, kantine, technische ruimten en opslagruimten gerealiseerd. Ook is er een compleet nieuwe werktuigbouwkundige installatie aangelegd, die bestaat uit een verwarmingsinstallatie, koelinstallatie, drinkwaterinstallatie, riolering, brandblussing en aardgasinstallatie. Verder zijn ook de elektrotechnische installaties waaronder de verdeelinrichtingen, UPS, elektrische voedingen, verlichtingsinstallaties, data-installatie en brandmeldinstallatie volledig vernieuwd.

NIEUWS OVER DIT PROJECT

Nieuw onderdak voor Flight Simulator en kantoren op maritiem vliegveld De Kooy

De nieuwe Full Mission Flight Trainer (FMFT) voor de maritieme NH90 helikopter komt ruimte tekort in de bestaande simulatorhal. Gebouw 049 op maritiem vliegveld de Kooy te Den Helder wordt hiervoor do...
Lees verder