HOME | PROJECTEN | NIEUWBOUW WOONBOERDERIJ

NIEUWBOUW WOONBOERDERIJ

HEILOO

PDF

Nieuwbouw van een traditionele woonboerderij met alle comfort en energielabel van nu. In Heiloo realiseert K_Dekker zo’n woonboerderij in nauwe samenwerking in bouwteam met opdrachtgever, bouwadviseur en andere bouwpartners.

 


Heiloo 29 mei 2020 0 - 500.000 Particulier

NIEUWBOUW WOONBOERDERIJ

OMZET 0 - 500.000
CONTRACTVORM Bouwteam
OPDRACHTGEVER Particulier
ARCHITECT Architectenburo Jan Kramer / Adviesbureau Bouwkom
OPLEVERDATUM 29 mei 2020
STATUS In realisatie
LOCATIE Heiloo

De boerderij wordt traditioneel gebouwd met een Rib Casette Vloer, Poriso draagwanden, breedplaatvloer op de eerste verdieping en een HSB kap. Buitenom wordt de boerderij opgebouwd met metselwerk en deels gevelbetimmering en dakpannen. De boerderij wordt voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Ook wordt de woning gasloos.

K_Dekker voert deze opdracht in bouwteam uit. Dat werken in een bouwteam tot een grote betrokkenheid van de bewoners leidt, staat als een paal boven water. En zeker in dit geval. De bewoners hebben van begin tot eind bijna letterlijk bovenop de nieuwbouw gezeten: hun oude huis staat op nog geen meter afstand van het nieuwe. Ze konden het complete bouwproces van minuut tot minuut volgen.

NIEUWS OVER DIT PROJECT

Tulpen voor de buren van onze projecten!

Vandaag hebben we weer veel mensen blij gemaakt. Na onze geslaagde actie met de aspergepakketten voor onze medewerkers, waren nu de buren van veel van onze projecten aan de beurt. We hebben ze allemaa...
Lees verder

VRAAG, NIEUWSBRIEF OF BERICHTGEVING?

Stel gewoon een vraag middels het formulier hieronder. Of vink ook de checkbox aan genaamd omgevingsberichten dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen maar ook van eventuele overlast die u in de buurt van dit project kunt verwachten. Handig toch!