HOME | NIEUWS | INFRA | SCOREN MET BEWUSTE BOUWERS

SCOREN MET BEWUSTE BOUWERS

Nieuwbouw ondergrondse gymzalen Vossius Gymnasium

Gepubliceerd op

Echt teamwork van onze vaklieden bij project ‘Bouw ondergrondse gymzalen Vossius Gymnasium’ in Amsterdam. Door heel bewust met veiligheid, omgeving en medewerkers om te gaan heeft een audit van Bewuste Bouwers op dit project een rapportcijfer van maar liefst een 8,2 opgeleverd! Iets om best trots op te zijn, want wist je dat het landelijk gemiddelde op een 7,1 ligt?

Best Practice

Daarnaast hebben we ook nog eens een ‘Best Practice’ ontvangen, dit zijn ideeën en innovaties uit de praktijk ter inspiratie voor anderen. Bij K_Dekker hebben we onlangs een QR code geïntroduceerd waarmee je onze VGM Poster ook in andere talen kunt lezen. Hiermee kunnen ook de anderstalige werknemers op de bouwplaats optimaal geïnformeerd worden over onze veiligheidsregels en wordt de kans op ongevallen hiermee verkleind. Deze QR Code staat op alle VGM posters vermeld.  

Een compliment naar alle medewerkers die een bijdrage hebben geleverd aan deze mooie prestatie! Het projectteam is getrakteerd op taart, want successen mogen gevierd worden!

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw ondergrondse gymzalen Vossius Gymnasium

Amsterdam

Onder het bestaande schoolplein en direct naast het bestaande schoolgebouw van het Vossius Gymnasium in Amsterdam realiseert K_Dekker een ondergrondse gymzaal. Ook bouwt het team een nieuwe serre. Extra uitdaging is de rijksmonumentale status van het schoolgebouw uit 1930.

NIEUWSBRIEF