HOME | NIEUWS | TOEKOMSTIG TALENT OP PROJECTBEZOEK PARKEERGARAGE RAVEL

TOEKOMSTIG TALENT OP PROJECTBEZOEK PARKEERGARAGE RAVEL

Ondergrondse parkeergarage Ravel

Gepubliceerd op

Een groep tweedejaars studenten Civiele Techniek van Hogeschool Inholland Alkmaar heeft een rondleiding gehad bij project Parkeergarage Ravel aan de Zuidas in Amsterdam om eens uit de boeken te duiken en de praktijk te ervaren.
Na een warm welkom met een heerlijke lunch kregen zij een presentatie over K_Dekker, geprojecteerd op de betonmuren van de nieuwe parkeergarage. Onze stagiaire Marica de Wit presenteerde vervolgens de activiteiten van project Ravel, welke door Uitvoerder Dick Hendrikse tijdens een uitgebreide rondleiding nog eens werden toegelicht en laten zien.
Ook de Trainees van K_Dekker hebben nog een toelichting gegeven over hun ontwikkelingstraject binnen K_Dekker. De studenten waren onder de indruk van de imposante “betonbak”, welke straks als parkeergarage dienst zal doen. Met een afsluitend drankje hopen we de talenten van de toekomst weer een stukje enthousiaster te hebben gemaakt!

PROJECTINFORMATIE

Ondergrondse parkeergarage Ravel

Amsterdam

Om de beperkte ruimte in Amsterdam en in het bijzonder bij de Zuidas optimaal te benutten is het idee ontstaan om een parkeergarage te realiseren onder het voetbalveld van AFC. Behalve naar de bouw van de garage met veel oog voor duurzame ontwikkelingen zoals elektrische auto’s, ging ook veel aandacht uit naar de afwatering van het veld.

NIEUWSBRIEF