Afstuderen bij K_Dekker

Jouw toekomst begint hier

Bij K_Dekker geloven we in het potentieel van jong talent en dragen we graag bij aan het inspireren en ondersteunen van de volgende generatie professionals in de bouwsector. Ons afstudeerprogramma biedt studenten de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen, praktische kennis toe te passen en een voorsprong te krijgen in hun carrière.

Je krijgt de kans om de theoretische kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan toe te passen in echte projecten. Je werkt samen met ervaren collega’s en krijgt hands-on ervaring in verschillende aspecten van de bouwsector. Onze mentoren staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je afstudeerperiode. Of het nu gaat om technische vraagstukken, loopbaanadvies of persoonlijke ontwikkeling: we zijn er om jou te helpen groeien. We streven naar innovatie en duurzaamheid in al onze projecten. Als afstudeerder krijg je de kans om betrokken te zijn bij vooruitstrevende projecten die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2022/05/19-701-IKC-Kleine-Kapitein-Amsterdam-3-Medium.jpg

Hoe ziet jouw afstudeerperiode bij K_Dekker eruit?

Na een kennismakingsgesprek zoeken we samen naar een project of opdracht die aansluit bij je interessegebieden en studieachtergrond. Tijdens je afstudeerperiode word je begeleid door ervaren professionals binnen K_Dekker. Ze zullen je ondersteunen bij het uitvoeren van je taken, het oplossen van uitdagingen en het ontwikkelen van je vaardigheden.

We geloven in het delen van kennis en ervaring. Tijdens je afstudeerperiode krijg je de kans om deel te nemen aan interne trainingen, workshops en bijeenkomsten om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden.

Tot slot, het belangrijkste: we hechten waarde aan jouw groei en ontwikkeling. Gedurende je afstudeerperiode zullen regelmatige evaluaties plaatsvinden, waarbij je feedback ontvangt om je prestaties te verbeteren en je leerervaring te optimaliseren.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2020/02/19-700-Kleine-Kapitein-Amsterdam-2.jpg

Hoe kun je solliciteren

Wil jij deel uitmaken van ons afstudeerprogramma en jouw carrière in de bouwsector een vliegende start geven? Bekijk onze vacatures voor afstudeerders op onze website en solliciteer vandaag nog. We kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen bij K_Dekker!