Werkstudent bij K_Dekker

Bouw je Carrière terwijl je studeert

Bij K_Dekker begrijpen we dat studeren belangrijk is, maar we geloven ook in de waarde van praktijkervaring tijdens je studie. Ons werkstudentenprogramma biedt bouw- en civieltechnische studenten de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen terwijl ze hun opleiding voortzetten. Of je nu één dag per week of meerdere dagen werkt, als werkstudent bij K_Dekker krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, waardevolle connecties te maken en je carrière een vliegende start te geven.

Als werkstudent bij K_Dekker begrijpen we dat je studie prioriteit heeft. Daarom bieden we flexibele werkschema’s aan die kunnen worden aangepast aan je studievereisten. Of je nu één dag per week of meerdere dagen werkt, we zorgen ervoor dat je genoeg tijd hebt voor je studie.

Je krijgt de kans om te werken aan echte projecten onder begeleiding van ervaren professionals. Je past de kennis die je opdoet tijdens je studie direct toe in de praktijk en leert waardevolle vaardigheden die je niet uit boeken kunt halen. Je maakt deel uit van een dynamisch team van professionals in de bouw- en civieltechnische sector. Als werkstudent heb je de mogelijkheid om waardevolle connecties te maken en je netwerk uit te breiden, wat van onschatbare waarde kan zijn voor je toekomstige carrière.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2024/03/dekkerbouw-portret-horizontaal-10.jpg

Wat kun je verwachten als werkstudent bij K_Dekker?

Je gaat ervaring opdoen in de verschillende aspecten van de bouw- en civieltechnische sector. Of je nu meewerkt op de bouwplaats, ondersteunt bij projectmanagementtaken of meedraait op kantoor, geen dag is hetzelfde. Naast het opdoen van praktische ervaring, moedigen we bij K_Dekker ook je persoonlijke ontwikkeling aan. Je krijgt de kans om deel te nemen aan trainingen en workshops die je vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en je helpen groeien als professional.

Werkstudent zijn bij K_Dekker is meer dan alleen een bijbaan; het kan ook het begin zijn van een succesvolle carrière in de bouw- en civieltechnische sector. Veel van onze werkstudenten hebben na hun afstuderen de mogelijkheid gekregen om fulltime bij ons te komen werken.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2022/09/22-437-4-bruggen-kalverpolder-Zaandijk-30.jpg

Hoe kun je solliciteren

Ben jij een bouw- of civieltechnische student die klaar is om praktijkervaring op te doen terwijl je studeert? Bekijk onze werkstudenten vacatures op onze website en solliciteer vandaag nog. We kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen bij K_Dekker!