Leer-Werktrajecten bij K_Dekker:

Bouw aan je toekomst

Bij K_Dekker geloven we in de kracht van leren door te doen. Onze leer-werktrajecten bieden bouw- en infra studenten de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen, terwijl ze tegelijkertijd werken aan hun diploma. Met partners als Espeq en SPG zorgen we voor een uitdagend en leerzaam programma dat studenten voorbereidt op een succesvolle carrière in de bouw- en infrastructuursector.

Onze leer-werktrajecten combineren theoretisch onderwijs met hands-on ervaring in echte projecten. Je gaat één dag naar school en de rest van de week kun je lekker aan de slag in de praktijk.  Je krijgt de kans om te werken onder begeleiding van ervaren leermeesters en relevante vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor succes in de bouw- en infrastructuursector.

We staan klaar om je te ondersteunen tijdens je leertraject. Of het nu gaat om technische vraagstukken, loopbaanadvies of persoonlijke ontwikkeling, onze mentoren zijn er om je te helpen groeien en slagen. Na afronding van het leer-werktraject bij K_Dekker ben je goed voorbereid om de volgende stap in je carrière te zetten. Of je nu kiest voor een vervolgopleiding, een vaste baan bij K_Dekker of elders in de sector, onze trajecten bieden een solide basis voor succes.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2024/04/HR-Werken-Leren.jpg

Wat kun je verwachten tijdens het leer-werktraject?

Tijdens het leer-werktraject bij K_Dekker combineer je vier dagen werken op locatie met één dag studeren bij Espeq of SPG. Deze combinatie van praktijkervaring en theoretisch onderwijs zorgt voor een rijke leerervaring die je voorbereidt op een carrière in de bouw- en infrastructuursector. Naast je reguliere studie ontvang je bij K_Dekker de mogelijkheid om relevante certificaten en erkenningen te behalen die je CV versterken en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2020/11/20-345-Parkeergarage-Purmerend-2.jpg

Hoe kun je solliciteren

Ben jij een bouw- of infra student die klaar is om een vliegende start te maken in je carrière? Bekijk onze leer-werktrajecten op onze website en solliciteer vandaag nog. We kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen bij K_Dekker!