Vacature

Open sollicitatie

Ben jij een gepassioneerde professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of je nu ervaring hebt in de bouw- of infrasector of in een ondersteunende rol zoals administratie, HR, ICT, of marketing, bij K_Dekker bouw & infra denken we graag mee met getalenteerde en gemotiveerde mensen. Stuur ons een open sollicitatie en wie weet wordt jij ook onderdeel van ons dynamische en innovatieve familiebedrijf!

OVER K_DEKKER

K_Dekker is een toonaangevend aannemingsbedrijf met een rijke geschiedenis en een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Onze organisatie staat bekend om haar uitdagende en diverse projecten in zowel de infrastructuur, civiele techniek en utiliteitsbouw. Met een enthousiast en gedreven team van professionals werken we dagelijks aan het realiseren van hoogwaardige projecten. Onze vestigingen zijn gevestigd in Warmenhuizen en Amsterdam, en we zijn actief in zowel Noord- als Zuid-Holland. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

WAT WIJ ZOEKEN

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren vakman, uitvoerder, projectleider, werkvoorbereider, administratief medewerker, HR-specialist, ICT-expert, of marketingprofessional bent, bij K_Dekker bouw & infra vind je een werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en kunt bijdragen aan aansprekende projecten. Je bent van harte welkom om een open sollicitatie te sturen!

WAAROM KIEZEN VOOR K_DEKKER?

Bij K_Dekker bieden we je de kans om te werken aan diverse en interessante projecten. We hechten veel waarde aan professionaliteit, innovatie en samenwerking. We investeren in onze medewerkers door middel van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden, en bieden een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

DIT BIEDEN WE
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een professionele en innovatieve organisatie.
  • Mogelijkheid om te werken aan diverse en interessante projecten.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring en prestaties.
SOLLICITEREN

Ben jij enthousiast geworden om deel uit te maken van ons familiebedrijf? Stuur dan je open sollicitatiebrief en CV naar hr@kdbv.nl onder vermelding van “Open Sollicitatie”. Geef in je brief duidelijk aan welke functie je ambieert en waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Solliciteren op deze vacature?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.