Traineeship Bij K_Dekker

Ontdek jouw toekomst

Bij K_Dekker geloven we in de kracht van groei en ontwikkeling. Ons traineeship biedt ambitieuze jonge talenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen in een dynamische en inspirerende omgeving. In een periode van 3 tot 5 jaar krijg je bij ons de kans om te werken, te leren en te groeien, terwijl je actief bijdraagt aan uitdagende projecten en bouwt aan je professionele vaardigheden.

_Werken, leren, ontwikkelen, groeien

Ontdek bij K_Dekker een wereld van groeikansen en persoonlijke ontwikkeling! Wij omarmen jouw persoonlijke ambitie met inspirerende opleidingen en een op maat gemaakt coaching traject dat je vaardigheden voor optimale persoonlijke groei. Binnen K_Dekker werken wij allemaal met de volgende kernwaarden in het vizier: inspireren, vooruitstrevend, trots, succes en samen. Dit zie je terug in de mooie en bijzondere projecten die wij realiseren, maar ook in de prettige collegiale omgang met elkaar. Heb jij de ambitie om K_Dekker in de toekomst mede te leiden? Wil jij je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Dan spreken we je graag!

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2022/09/Trainees-mei-2022-1-Large.jpg

_Wat maakt het K_Dekker Traineeship uniek?

Peter Vijn, een van onze trainees, benadrukt het onderscheid ten opzichte van reguliere traineeships: “Je wordt echt actief ondersteund en gestimuleerd door een lid van het managementteam. Bovendien werk je voor langere tijd op één afdeling, waardoor je veel leert. Dit in tegenstelling tot andere traineeships, waar je vaak na korte tijd al van afdeling wisselt. En last but not least, vind ik de familiaire sfeer bij K_Dekker ook enorm onderscheidend. Er wordt echt geïnvesteerd in jou als persoon.”

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2024/04/dekkerbouw-portret-horizontaal-3.jpg

_JIJ bepaalt...

In drie tot vijf jaar doorloop je een traject op (in ieder geval) de afdelingen werkvoorbereiding, uitvoering en calculatie en maak je kennis met verschillende disciplines als infra, civiel, beton- en utiliteitsbouw. Daarbij werk je samen met ervaren collega’s en kundige leermeesters. Learning on the job. Je leert integraal samen te werken en wordt multidisciplinair inzetbaar binnen de organisatie.

Doel van het traineeship is om je in relatief korte tijd klaar te stomen voor een rol in het hoger management. Maar bij K_Dekker draait het niet alleen om ons doel. Het draait om jouw ambities en behoeften. Als je tijdens het traineeship merkt dat je een andere carrièrekoers wilt volgen en eerder wilt uitstromen, staan ​​we open voor die mogelijkheid. Ons doel is om flexibel in te spelen op jouw behoeften en ambities, zodat je het maximale uit je professionele ontwikkeling kunt halen.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2024/02/Image-9-e1712564111160.png

_Bouw aan een blijvende carrière na het Traineeship

Na het succesvol afronden van het traineeship bij K_Dekker staat jou een wereld van mogelijkheden open. Of je nu kiest voor een leidinggevende rol binnen onze organisatie of jezelf wilt specialiseren binnen een specifiek vakgebied, wij ondersteunen jouw volgende stap in je carrière. Ons doel is niet alleen om je klaar te stomen voor een rol in het hoger management, maar ook om een blijvende impact te hebben op jouw professionele toekomst. Bij K_Dekker zijn we er trots op dat we onze trainees zien uitgroeien tot succesvolle professionals die het verschil maken in de bouw- en infrastructuursector.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2021/09/IJburg-e1702296173751.jpg
play
‘Zoveel meer dan de klus klaren’

‘Zoveel meer dan de klus klaren’

Algemeen directeur Ron Oudeman van K_Dekker bouw & infra uit Warmenhuizen is een tevreden man. De net bekendgemaakte jaarcijfers laten zien dat dit multidisciplinair aannemingsbedrijf ondanks corona een prima jaar heeft gedraaid. ‘En dat terwijl de concurrentie moordend is. Wie het hardst timmert, is niet automatisch de beste. In deze markt moet je onderscheidend, innovatief én goed voor je medewerkers zijn.’

Lees verder
‘Nieuwe onderstations voor ProRail zijn prikkelend innovatief’

‘Nieuwe onderstations voor ProRail zijn prikkelend innovatief’

De overheid wil dat onze economie – bouw, bedrijven en organisaties – in 2030 voor vijftig procent circulair is. In 2050 moet dit honderd procent zijn. Deze ambities hebben een grote impact op ProRail en haar leveranciers zoals K_Dekker. Nieuwe technieken en aanpakken zorgen ervoor dat die transitie naar circulariteit slaagt. Dat is nog niet zo makkelijk in een van eisen en procedures omgeven werkveld. K_Dekker bouw & infra b.v. uit Warmenhuizen ontwerpt inmiddels dit modulaire- en biologisch vriendelijk onderstation. Een interessant pilot project.

Lees verder
Aan de basis van de energietransitie

Aan de basis van de energietransitie

Twintig jaar geleden zat K_Dekker al in de windmolens. In de Groetpolder bij Winkel werd toen voor negentien turbines letterlijk de basis gelegd: robuuste betonnen fundaties van circa elf meter doorsnede. In 2020 en 2021 verving K_Dekker ze voor in totaal dertien nieuwe fundaties.

Lees verder

Wil je meer weten over werken bij K_Dekker?

Of heb je vragen over een vacature? Neem contact op met onze recruiters. Zij helpen je graag verder!

Naam(Vereist)
https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2024/04/bc74e3a1-7219-4149-83fa-52b7865a565e.jpg
Charlotte Maas HR manager
Of Stuur direct een whatsappje!