Inkoop

Inkoop coördinator

Als inkoopcoördinator ben je mede verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en het actief door ontwikkelen van dit beleid binnen ons bedrijf, zowel op strategisch als operationeel niveau. Je brengt een eigen visie mee op het inkoop vak, hebt coachende eigenschappen en bent in staat om directie, MT leden en projectteams (gevraagd en ongevraagd) van de juiste inkoopadviezen te kunnen voorzien. Jouw visie op, en kennis van de marktomstandigheden is hierbij van groot belang.

Op operationeel vlak werk je nauw samen met het hoofd werkverwerving, de tendermanagers, bedrijfsleiders en projectleiders en bent een belangrijk adviseur van de directie. Gebruikmakend van je netwerk, adviseer je over de selectie van de juiste marktpartijen en contracteer je partijen reeds in de “tender of bouwteamfase”. Hierbij streef je naar een optimale balans tussen resultaat en risicobeheersing binnen de verschillende contractvormen zoals bijvoorbeeld; bouwteam-, UAV 2012 of UAV-GC contractvormen. In jouw coördinatie borg je ook de kwaliteit in zaken als logistieke afstemmingen, voorwaarden, controle op compleetheid en veiligheidsafspraken. Je geeft direct leiding aan 1 FTE Inkoper.

Op strategisch vlak leg je verbanden, signaleer je trends, verken en ken je de markt. Je ontwikkelt actief vernieuwende project overstijgende inkoop strategieën en adviseert de directie. Wij zoeken een collega die gedreven is om altijd het beste resultaat voor ons bedrijf en haar projecten te bereiken en inkoop ziet als een belangrijke sleutel tot succes.

Jij komt zeker niet net kijken… Komt zeker niet net uit de schoolbanken.
Jij weet waar je over praat, neemt een flinke dosis kennis en ervaring mee, en daar belonen wij je naar.
Jij ziet kansen, mogelijkheden, bent in staat anderen te enthousiasmeren, mee te nemen, en in ieders belang de beste deal te sluiten.
Je hebt frisse ambities. En in staat jouw standpunten overtuigend en met sterke argumenten te onderbouwen.

Dus:

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding (bijv. commerciële economie, communicatie, civiele techniek of bouwkunde) of door ervaring verkregen op gelijkwaardig niveau
  • Het bezit van de inkoopopleiding NEVI1 en NEVI2 is een pré
  • Kennis van verschillende vormen van contracteren. Denk hierbij aan partnerschappen en jaarafspraken
  • Ervaring met verschillende contractvormen (wo. UAV 2012, UWV-gc 2005, Bouwteam)

 De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan uitstekend, zowel primair als secundair, met volop mogelijkheden om jezelf door te blijven ontwikkelen met opleidingen en cursussen.

 Een vacaturetekst zegt ook niet alles

Wij bieden een uitdagende job. Op een toffe plek. Met veel vrijheid, en ruimte voor eigen ondernemerschap. Vanuit standplaats Warmenhuizen. En als jij jezelf in dit profiel herkent, dan nodigen wij je graag uit, om persoonlijk kennis te maken. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor.

En nog even over Dekker…

Grote kans dat je Dekker al wel kent, of eerder in aanraking bent gekomen met 1 van onze projecten. Wij zijn een familiebedrijf. Een begrip in de regio. En daarbuiten. Sinds 1963. We zijn actief in alle bouwsegmenten (bouw, infra en kleinbouw), bij veel projecten hanteren we een multidisciplinaire aanpak en werken we met verschillende contractvormen. Flexibiliteit, proactief meedenken, constructief samenwerken en Noord-Hollandse nuchterheid kenmerken ons. Veelzijdigheid én vakmanschap zijn bij K_Dekker vanzelfsprekend. We zijn vooruitstrevend en tegelijkertijd realistisch. Daar zijn we trots op. En we zorgen goed voor onze medewerkers: vers fruit op kantoor, laadpalen voor de deur, elke dag verse lunch (voor een prikkie) en een actieve personeelsvereniging.

Solliciteren op deze vacature?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.