Uitvoerder

Tim Schellevis

Van stagiair tot bedrijfsleider

“Ik ben al heel jong bij K_Dekker begonnen. Op mijn 15e. En de eerste jaren was ik niet echt serieus, zullen we maar zeggen. Toen het moment aanbrak waarop ik echt in dienst wilde treden, twijfelde ik of ze me wel een contract wilden aanbieden. Gelukkig kreeg ik, ook na aandringen van een paar collega’s, toch het vertrouwen. Maar als je me toen verteld had dat ik nu uitvoerder zou zijn , dan had ik je niet geloofd. Ik wist niet dat ik dit zou kunnen.”

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2024/04/Tim-Schellevis-2.jpg

“Dat ik hier zit komt omdat je binnen K_Dekker echt gestimuleerd wordt om verder te leren. Met cursussen en opleidingen maar ook doordat je door oudere collega’s op sleeptouw wordt genomen. Ik bel mijn oude leermeester nog steeds weleens als ik ergens niet uitkom. Dat soort mannen hebben mij op de ouderwetse manier geleerd hoe het moet. Me ook fouten laten maken en me die weer laten herstellen. Uiteindelijk hebben al die ervaringen me gebracht waar ik nu ben. “Wat ook scheelt is dat K_Dekker zo’n sociaal bedrijf is. Dat je gerust met
mensen kunt praten als het een keer niet zo lekker met je gaat. Dan steunen je collega’s je. En dat maakt dat je ook graag voor hen klaar staat. Zo heb ik uiteindelijk ook een vaste aanstelling gekregen. Doordat mijn leermeester van destijds tegen de bedrijfsleider zei: ‘als je deze niet aanneemt ben je een mooie oliebol’, ondanks het feit dat ik me nog wel eens versliep en mijn schoolperiode wat rommelig verliep. Toen ik hoorde dat hij het voor me opnam en me een kans gaf, terwijl hij me af en toe wel achter het behang kon plakken, dacht ik: ‘nou ga ik het aan iedereen laten zien ook’. En daarna ging het snel.”

Ook bij ons werken?