Bedrijfsleider kleinbouw

Jelle Kruijer

Een bouwkundige reis: van stagiare tot bedrijfsleider kleinbouw

“Hoewel ik best goed kon leren, was ik altijd liever met mijn handen bezig. Na de middelbare school ben ik daarom MBO bouwkunde gaan doen. Vier dagen naar school en 1 dag roostervrij. Die ene dag in de week werkte ik bij Pronk Bouw in Warmenhuizen. Later werd ik iets serieuzer en ben ik versneld HBO gaan doen, maar bleef ook nog steeds die ene dag in de week bij Pronk Bouw.

https://kdbv.nl/wp-content/uploads/2024/04/Jelle-Kruijer-2-1.jpg

In het derde jaar heb ik mijn stage bij K_Dekker gedaan. Het klikte goed en al snel kreeg ik wat eigen kleine projecten. Men liet me heel vrij en zelfstandig werken. “Voor mijn afstuderen moest ik nog een vak halen en in die tijd kon ik een half jaar lang vier dagen bij K_Dekker aan de slag en tijdens die andere dag deed ik dat ene vak. In die tijd heb ik heel veel geleerd over ontwerp en uitvoering, aangezien het een van de eerste UAV-GC contracten was binnen K_Dekker. “Toen ik mijn studie had afgerond kwam ook net Ron Oudeman als nieuwe directeur in dienst. Met hem heb ik veel gesproken over wat ik verder nog wilde leren en toen ben ik als eerste samen met nog drie collega’s aan het traineeprogramma begonnen. Daardoor leer je heel snel het hele bedrijf en alle onderdelen kennen. En je komt er snel achter wat je wel en niet wilt of leuk vindt. En je wordt best wel in het diepe gegooid, krijgt heel veel verantwoordelijkheid op jonge leeftijd. Bij een aantal projecten heb ik best wat slapeloze nachten gehad. Maar uiteindelijk vormt dat je wel.

“Na mijn traineeship heb ik een uitstapje gemaakt naar een bouwmaterialen groothandel. Maar al na een jaar miste ik het efficiënt samenwerken en het familiegevoel en wilde ik de aannemerij weer in. De band met K_Dekker was nog  steeds heel goed. Na mijn terugkomst ben ik in de voorbereiding van verschillende NS-stations gaan werken. Vervolgens door naar de parkeergarage in Purmerend. Daarna werd ik gevraagd om de bedrijfsleider van K_Dekker kleinbouw te worden. Door mijn verleden bij Pronk Bouw en mijn passie voor bouw, meer dan voor civiel, heb ik de stap gezet. Uitdagingen blijven, maar dat vormt je. Ik heb het vooral naar mijn zin en hoop samen nog meer mooie stappen te zetten.”

Ook bij ons werken?

Wil je meer weten over werken bij K_Dekker?

Of heb je vragen over een vacature? Neem contact op met onze recruiters. Zij helpen je graag verder!

Naam(Vereist)
Naam Recruiter
Of Stuur direct een whatsappje!