HOME | nieuws | _INFRA | Aanlandingen aanbrengen op wildoversteek te Hilversum

Aanlandingen aanbrengen op wildoversteek te Hilversum

Aanleg ecoduct Zwaluwenberg N417

Gepubliceerd op

In opdracht van de provincie NH heeft K_Dekker bouw en infra een ecoduct (wildoversteek) gerealiseerd over de N417.In aansluiting daarop worden nu de aanlandingen aangebracht.
De aanlandingen zijn de “flauwe” opritten naar het ecoduct toe. Deze zijn ca. 100m1 lang en overbruggen het hoogteverschil tussen de hoge brug en de lager gelegen natuurgebieden die met elkaar worden verbonden. Op deze aanlandingen komt de inrichting van het terrein met hekwerken, stobbenwallen, fietspad, ruiterpad en ook beplanting. Als toplaag van de aanlandingen en het ecoduct maken we gebruik van de bestaande toplaag, die we eerst ontgraven. Dat is goed zien op de foto’s. De kernen van de aanlandingen worden gevuld met industriegrond, welke vrij komt bij diverse bouwprojecten uit de regio.

PROJECTINFORMATIE

Aanleg ecoduct Zwaluwenberg N417

Hilversum

Design in zijn meest natuurlijke vorm: dankzij de cortenstalen hekwerken die een takkenstructuur nabootsen gaat het ecoduct Zwaluwenberg over de provinciale weg N417 naadloos over in zijn omgeving. Een wild-oversteek die verweven is in de bosrijke omgeving.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.