Details doen ertoe in kleinschalige bouw- en renovatieprojecten. Of het nou om onderhoud, nieuwbouw, renovatie of restauratie gaat: zorgvuldigheid, betrokkenheid en vakkundigheid staan altijd voorop. K_Dekker kleinbouw heeft dan ook altijd oog voor de kleinste details – niet alleen in de uitvoering, ook in de aanpak en in de communicatie.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid is een factor van belang in elk kleinschalig bouw- of renovatieproject. Dat begrijpen we bij K_Dekker. We voeren projecten van bedrijven, overheden en particulieren dan ook uit met meer dan gemiddelde aandacht voor detail en zorgvuldigheid. Geen enkel project is hetzelfde – maatwerk is de sleutel voor een succesvol eindresultaat.

Compacte organisatie

Dankzij de compacte organisatie van onze divisie kleinbouw zijn we bij K_Dekker goed in staat om elk project op zo’n persoonlijke en betrokken manier aan te vliegen. We denken mee met de opdrachtgever, hanteren in alle opzichten een professionele aanpak en bewaken continu de kwaliteit van het eindresultaat. Daarbij zijn we scherp op de belangen van de opdrachtgever en andere betrokken partijen. 

Vakmanschap en innovatie

Klassiek vakmanschap en innovatieve oplossingen gaan bij kleinbouw hand in hand. Juist zouden we bijna zeggen. De vakmannen van K_Dekker maken met hun specifieke kennis en expertise in elk project de vertaalslag naar de toekomst. Met duurzame en onderhoudsarme materialen, slimme innovatieve technieken en nieuwe energiebesparende werkmethodes maken we zeker op kleinschalige projecten het verschil. 

Toekomstgericht

Die toekomstgerichte insteek kenmerkt het team van kleinbouw van K_Dekker. Niet alleen in technisch en bouwkundig opzicht kijken we vooruit, dat doen we ook in onze organisatie. Dus hanteren we korte lijnen en communiceren we vlot en soepel met elkaar en met onze klanten. Persoonlijk én professioneel, vakkundig én innovatief. Tussentijdse evaluaties en constructieve feedback zijn ingebed in al onze processen.

Duurzame aanpak

Van die duurzame aanpak profiteren onze klanten, en wij zelf ook trouwens. Bij K_Dekker kleinbouw combineren we de professionaliteit van een grote organisatie met de flexibiliteit en persoonlijke aanpak van een klein bedrijf. En dat werkt.

Filter op onze projecten
Categorie