Renovatie en utiliteitsbouw zijn de sterkste pijlers van de bouwdivisie bij K_Dekker. We zijn actief over de hele linie, in alle fases van het bouwproces. Een bouwproject ontwikkelen en realiseren doe je niet alleen. Goede samenwerking en de juiste expertise is hierbij van belang.

Onze medewerkers beschikken over de kennis en expertise om in de volle breedte tot in detail te opereren. We werken nauw samen met andere divisies van K_Dekker, externe experts of onderaannemers bij de realisatie van grote en kleine projecten. Een meer dan goed eindresultaat staat bij ons voorop. Om dat te realiseren, maken we zoveel mogelijk gebruik van innovatieve en slimme oplossingen om het werk optimaal uit te voeren. Vooruitstrevend bouwen aan de toekomst vinden wij belangrijk. Dat passen we concreet toe door nieuwe, efficiënte klimaatinstallaties, zonnepanelen, led-verlichting en onderhoudsvrije materialen te gebruiken. Gebouwen realiseren die energie opleveren, in plaats van kosten. Dat hebben we met de bouw van ons eigen kantoorpand in Warmenhuizen bewezen.

Bouwen met perspectief

Circulair bouwen is niet meer weg te denken in de bouw. En zeker bij K_Dekker niet. Innovatie, duurzaamheid en CO2-reductie zijn al jaren vast onderdeel van ons beleid. In alle bouwprojecten waar we aan werken zoeken we altijd naar hoe het beter, duurzamer en toekomstbestendiger kan. Met als doel: het best mogelijke eindresultaat.

Slimme innovaties

Dat slimme innovaties en praktische, duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, led-verlichting, onderhoudsvrije materialen en efficiënte klimaatinstallaties een beter eindresultaat opleveren weten we bovendien uit eigen ervaring. Met de bouw van ons eigen kantoorpand in Warmenhuizen hebben we laten zien dat we in staat zijn om een gebouw te realiseren waarbij duurzaamheid en innovatie vooropstaan. Het hoofdkantoor van K_Dekker bewijst dat innovatief en duurzaam bouwen en toepassen van nieuwe technieken en installaties resulteren in een pand dat energie oplevert in plaats van dat het energie kost.

Samenwerking en expertise

Onze medewerkers weten bovendien niet alleen zelf heel veel van innovatie, duurzaamheid en CO2-reductie, ze weten ook welke experts en onderaannemers ze moeten inschakelen om bij dat ene project de beste resultaten te boeken. Want we zijn als bouwbedrijf dan wel actief over de hele linie en in alle fases van het bouwproces, een bouwproject ontwikkelen en realiseren doe je niet alleen. Goede samenwerking en de juiste expertise zijn cruciaal voor succes.

Renovatie en utiliteitsbouw

Renovatie en utiliteitsbouw zijn de sterkste pijlers van de bouwdivisie van K_Dekker. Als het project erom vraagt werken we nauw samen met een van onze andere divisies, met externe experts of bekende onderaannemers. Dankzij die interne en externe samenwerking profiteren we optimaal van alle kennis van innovatieve oplossingen of duurzame technieken waarover alle individuele medewerkers en experts samen beschikken.

Vooruitstrevend bouwen

Vooruitstrevend bouwen – dat typeert onze aanpak in projecten op alle fronten. Niet alleen op technisch vlak, maar juist ook in onze manier van werken. Door continu te kijken waar het beter, sneller of slimmer kan, mét behoud van duurzaamheid. Zo houden we onszelf scherp. En dat zie je terug in onze bouwprojecten.