HOME | projecten | Groot onderhoud railgebonden gebouwen
PDF

Groot onderhoud railgebonden gebouwen

Regio Randstad Noord

Op maar liefst achttien verschillende plekken in het noordelijke deel van de Randstad heeft K_Dekker groot onderhoud uit aan railgebonden gebouwen uitgevoerd. De gebouwen zijn stuk voor stuk verschillend, de aard van het werk varieert ook.


Regio Randstad Noord 29 december 2017 500.000 - 1.500.000 ProRail BV

Groot onderhoud railgebonden gebouwen

Omzet 500.000 - 1.500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever ProRail BV
Opleverdatum 29 december 2017
Gerealiseerd
Locatie Regio Randstad Noord

Op verschillende plekken heeft sloopwerk plaats gevonden. Op drie locaties is grond verzet en opnieuw bestraat. Herstel en reparatie van voeg- en metselwerk is bijna overal gebeurd, net als diverse hang- en sluitwerkzaamheden zoals het aanbrengen van roosters, antipaniekbalken, deurdrangers en deurvastzetters. Vrijwel overal is de hemelwaterafvoervoorziening aangepast.

Op een aantal plekken heeft K_Dekker een valbeveiligingsvoorziening gerealiseerd op het dak en/of is de dakbedekking vernieuwd. Soms gaat dat gepaard met een dakadvies rapportage. Bij drie gebouwen is een bliksemafleidingsinstallatie aangebracht.

Tot slot: divers schilder- en kitwerk op vrijwel alle locaties, waaronder het aanbrengen van een anti-graffiti coating op drie plekken. Soms voerde K_Dekker heel specifiek werk uit bij een gebouw. Zo is in Alkmaar de luifel van het pand hersteld.

Waar werkte K_Dekker?

Brugpost Zaanbrug, onderstations van Alkmaar, Blauwkapel, Haarlem, Krommenie-Assendelft, Lisse, Schagen, Schalkwijk, Utrecht Noord, Halfweg, Buitenkaag, Den Helder, Driehuis en Hoorn, schakelstations van Vogelzang en Zijperdijk en de relaishuisjes bij Schiphol en Haarlem.