HOME | projecten | Nieuwbouw appartementencomplex De Waterval
PDF

Nieuwbouw appartementencomplex De Waterval

Schagen

Op het Westerpark te Schagen heeft K_Dekker samen met De Geus Bouw het markante appartementencomplex De Waterval gerealiseerd. In het complex zit een mix van negen starterswoningen, drie seniorenappartementen, zeven luxe appartementen en twee penthouses; op de begane grond zijn de garages en bergingen.


Schagen 28 februari 2018 1.500.000 - 5.000.000 De Waterval BV

Nieuwbouw appartementencomplex De Waterval

Omzet 1.500.000 - 5.000.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever De Waterval BV
Architect Architectenburo Ewoud Blok
Opleverdatum 28 februari 2018
Gerealiseerd
Locatie Schagen

Het gebouw valt op door zijn spitse hoeken en een mooie overbrugging in het water. Speciaal is ook de schuine dakrand met led-verlichting. De gevel is een combinatie van metselwerk en trespa gevelbekleding. Het totale vloeroppervlak van het complex is 2826 vierkante meter.

De bouwcombinatie K_Dekker en De Geus heeft ook de totale E- en W-installatie verzorgd. Zo zijn er 122 zonnepanelen geplaatst, zit er vloerverwarming in een groot deel van het pand en is er ook een lift geïnstalleerd. Uiteraard is het hele complex helemaal afgewerkt: van de keldervloer tot de vlonders op het dakterras.

Prefab

Dat er dichtbij en tussen bestaande woningen gebouwd is en er dus sprake was van een tamelijk krappe bouwplaats is geen moment een probleem geweest voor de mensen van de twee bedrijven. Zo werden de palen, betonnen wanden en betonnen galerijen prefab aangevoerd.

_Nieuws over dit project

Appartementencomplex Waterval krijgt vorm

Vanaf de Westerweg in Schagen is de voortgang van de bouw van appartementencomplex Waterval goed zichtbaar. Het hoogste punt is inmiddels bereikt en er wordt gewerkt richting de afronding. Eind januar...
Lees verder