HOME | PROJECTEN | RENOVATIE GEBOUW & TERREININRICHTING WATERNET LEIDUIN

RENOVATIE GEBOUW & TERREININRICHTING WATERNET LEIDUIN

VOGELENZANG

PDF

De waterzuiveringsinstallatie in Leiduin produceert maar liefst tweederde van het drinkwater voor Amsterdam. Cruciaal dat dat proces ongehinderd kan doorgaan. Oók tijdens de renovatiewerkzaamheden. Hygiëne is hierbij van cruciaal belang, bouw en renovatie zijn daaraan zelfs ondergeschikt.

 


Vogelenzang 01 juli 2020 1.500.000 - 5.000.000 Waternet

RENOVATIE GEBOUW & TERREININRICHTING WATERNET LEIDUIN

OMZET 1.500.000 - 5.000.000
CONTRACTVORM UAV
OPDRACHTGEVER Waternet
OPLEVERDATUM 01 juli 2020
STATUS In realisatie
LOCATIE Vogelenzang

Daken, gevels en alle dakisolatie zijn aan het einde van hun levensduur en oud en dringend aan vervanging toe. Tegelijk kan het waterzuiveringsproces niet worden stilgelegd. De hygiënemaatregelen zijn dan ook zeer strikt tijdens de werkzaamheden; K_Dekker werkt volgens strenge hygiëneregels. Dat klinkt misschien als een last, maar is juist prettig. Dankzij de regels weet iedereen waar hij of zij aan toe is en kan er goed worden doorgewerkt.

K_Dekker en Waternet zijn voor de diverse werkzaamheden aan de waterzuiveringsinstallatie in Leiduin een raamovereenkomst aangegaan voor een periode van maximaal acht jaar. Onder de werkzaamheden vallen renovatie of vervanging van gevels, daken en muren en ook delen van de terreininrichting. Waternet voert ook nog nieuwe technische inspecties uit waaruit werkzaamheden kunnen voortvloeien.

Met de voorbereiding van de eerste werkzaamheden in Leiduin heeft K_Dekker inmiddels een start gemaakt; het echte werk begint medio 2020.

 

NIEUWS OVER DIT PROJECT

Honderd procent schoon & veilig

Renoveren onder omstandigheden waarbij het in de eerste plaats draait om hygiëne, veiligheid en continuïteit van het productieproces en pas daarna om het bouwen: dan moet bij de aannemer absoluut de...
Lees verder