HOME | projecten | Renovatie gebouw & terreininrichting Waternet Leiduin
PDF

Renovatie gebouw & terreininrichting Waternet Leiduin

Vogelenzang

De waterzuiveringsinstallatie in Leiduin produceert maar liefst tweederde van het drinkwater voor Amsterdam. Cruciaal dat dat proces ongehinderd kan doorgaan. Oók tijdens de renovatiewerkzaamheden. Hygiëne is hierbij van cruciaal belang, bouw en renovatie zijn daaraan zelfs ondergeschikt.


Vogelenzang 31 mei 2021 1.500.000 - 5.000.000 Waternet

Renovatie gebouw & terreininrichting Waternet Leiduin

Omzet 1.500.000 - 5.000.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever Waternet
Opleverdatum 31 mei 2021
Gerealiseerd
Locatie Vogelenzang

Daken, gevels en alle dakisolatie zijn aan het einde van hun levensduur en oud en dringend aan vervanging toe. Tegelijk kan het waterzuiveringsproces niet worden stilgelegd. De hygiënemaatregelen zijn dan ook zeer strikt tijdens de werkzaamheden; K_Dekker werkt volgens strenge hygiëneregels en wil vooraf graag plannen kunnen toetsen en achteraf graag aantoonbaar zien dat wij hebben uitgevoerd zoals door Waternet gevraagd is. Dat klinkt misschien als een last, maar is juist prettig. Dankzij de regels weet iedereen waar hij of zij aan toe is en kan er goed worden doorgewerkt. Het betekent wel een omslag in denken, we zijn dit niet gewend en het is soms balans houden in nut en noodzaak, ook in afstemming met Waternet. Waternet is wel een partij die daar over meedenkt.

K_Dekker en Waternet zijn voor de diverse werkzaamheden aan de waterzuiveringsinstallatie in Leiduin een raamovereenkomst aangegaan voor een periode van maximaal acht jaar. Onder de werkzaamheden vallen renovatie of vervanging van gevels, daken en muren en ook delen van de terreininrichting. Waternet voert ook nog nieuwe technische inspecties uit waaruit werkzaamheden kunnen voortvloeien.

Gerelateerd project

Realisatie eindgemaal

Realisatie eindgemaal

Maarssen

In Maarssen heeft K_Dekker in opdracht van Waternet een modern en compact rioolgemaal met persleidingen gerealiseerd. Een architectonisch hoogstandje van beton. ...

_LEES MEER