HOME | projecten | _INFRA | Bouwteam fase terreininrichting Campus de Terp
PDF

Bouwteam fase terreininrichting Campus de Terp

Wieringerwerf

Samen met opdrachtgever Gemeente Hollands Kroon hebben we in bouwteam het ontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp voor het nieuwe Campusterrein ‘de Terp’ in Wieringerwerf. Het doel was te komen tot een uitvoerbaar ontwerp waarbij er invulling moet worden gegeven aan de openbare inrichting van het terrein dat zich bevind tussen de nieuwe school en de nieuwe zwem-/sportlocatie. 


Wieringerwerf 01 december 2023 0 - 500.000 Gemeente Hollands Kroon

Bouwteam fase terreininrichting Campus de Terp

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Gemeente Hollands Kroon
Opleverdatum 01 december 2023
Gerealiseerd
Locatie Wieringerwerf

Campus ‘de Terp’ moet een plek worden aan de rand van Wieringerwerf waar jong en oud kunnen sporten, leren en elkaar ontmoeten. De campus bestaat uit een kindcentrum (school van 0 tot 12 jaar) en een sportaccommodatie met een sporthal en een zwembad in een parkachtige omgeving. In de bouwteamfase (waar we nu in zitten) zijn wij verantwoordelijk voor de verdere invulling van de buitenruimten rondom het kindcentrum en de sportaccommodaties.

Na deze fase gaan in 2024 de realisatiewerkzaamheden van start. De realisatie opdracht (door andere partijen uitgevoerd) bevat indicatief de volgende werkzaamheden: verwijderen bestaande verharding, aanbrengen verhardingen fiets-/voetpaden, realisatie van het centrale plein tussen de school en het zwem-/sporthalcomplex, aanleg diverse sportveldjes en pannakooi, realisatie 6-tal kunstwerken, uitkijkpunt, houten vlonders, nieuwe fiets- & voetgangersbruggen (3stuks), vervangen en verbreden dek brug Oosterterptocht, aanleg parkeerterreinen (2st), aanbrengen verlichting en de aanleg van groenvoorzieningen (bomen, natuurvriendelijke oevers, vaste beplanting en siergrassen).