HOME | projecten | _BOUW | Nieuwbouw villa en bedrijfsgebouw
PDF

Nieuwbouw villa en bedrijfsgebouw

Warmenhuizen

K_Dekker kleinbouw heeft in Warmenhuizen een nieuwe villa inclusief bedrijfsruimte gerealiseerd. De villa is ontworpen in Kempische stijl. Dat betekent veel natuurlijke materialen: eikenhout, natuursteen.


Warmenhuizen 01 september 2014 0 - 500.000 Particulier

Nieuwbouw villa en bedrijfsgebouw

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Particulier
Architect Architectenburo Jan Kramer
Opleverdatum 01 september 2014
Gerealiseerd
Locatie Warmenhuizen

Het vooraanzicht van het grote bedrijfsgebouw matcht prachtig met het woonhuis. De opdrachtgever koos voor een villa in Kempische stijl. Dat betekent dat er veel natuurlijke materialen in verwerkt worden zoals eikenhout en natuursteen. Andere typische kenmerken zijn kleine, ronde bovenramen (ook wel ossenogen genoemd), ankers op de muren, klassieke Belgische baksteentjes, het metselwerk en de ronde toogkozijnen boven de deuren. Het huis is groot, maar tegelijkertijd knus door de verspringende hoeken. In de villa zit een grote woonkeuken, centraal in het huis, en een slaapkamer beneden. Ook is er een overdekte verbinding met de schuur. Met de kleinere ramen aan de voorzijde en de grote glazen pui aan de achterkant woont de opdrachtgever er heel beschut.

Voor K_Dekker kleinbouw een prachtig project, door de bijzondere architectuur en het materiaalgebruik. De mensen van K_Dekker bouwden niet alleen, ze coördineerden ook de aanleg van alle E- en W-installaties door derden en communiceerden continu met de opdrachtgever. Het volledige pand voldoet aan de modernste bouweisen en EPC-normen.