HOME | projecten | Uitbreiding en verduurzaming van woning
PDF

Uitbreiding en verduurzaming van woning

Aerdenhout

Meer woonoppervlak en een duurzamere constructie van hun jaren dertig hoekwoning: dat stond de bewoners voor ogen. Omdat K_Dekker achttien jaar eerder naar volle tevredenheid een verbouwing had gerealiseerd, benaderde de familie het team van kleinbouw opnieuw.


Aerdenhout 23 december 2022 0 - 500.000 Particulier

Uitbreiding en verduurzaming van woning

Omzet 0 - 500.000
Opdrachtgever Particulier
Architect Projects & Development B.V.
Opleverdatum 23 december 2022
Gerealiseerd
Locatie Aerdenhout

Twee badkamers renoveren, een nieuwe keuken, een aanbouw aan de achterzijde, zonnepanelen, nieuwe vloeren, een dakkapel, nieuwe installaties: het hele huis wordt onder handen genomen. K_Dekker kleinbouw voert deze werkzaamheden zelf uit of co├Ârdineert de uitvoering met de bewoners en derden. De bewoners zitten tijdelijk in een ander onderkomen.

Aan de achterzijde van de woning realiseert K_Dekker een aanbouw met een speciale schuifpui die uit zes glazen, draaibare elementen bestaat. De vloer op de begane grond wordt verwijderd; ervoor in de plaats komt een schuimbetonnen vloer met een hogere isolatiewaarde. Daarbovenop een deklaag met vloerverwarming. Op het platte dak van de uitbouw komen zonnepanelen.

De complete, luxe afwerking van het project – schilderen, betegelen, stucwerk – wordt gerealiseerd door het team van kleinbouw. Daarnaast co├Ârdineren ze alle extra werkzaamheden van derden samen met de bewoners. De huidige badkamer en keuken worden vernieuwd en op de zolderverdieping wordt de tweede badkamer gerenoveerd. K_Dekker bereidt de plaatsing voor en stemt alle details met leveranciers en externe monteurs af. Door een goede samenwerking wordt er gewerkt naar een fantastisch eindresultaat.