HOME | projecten | _KLEINBOUW | Nieuwbouw woning en bedrijfshal
PDF

Nieuwbouw woning en bedrijfshal

Cruquius

Wonen en werken: K_Dekker kleinbouw heeft in opdracht van de familie Brinkman een compleet nieuw woonhuis met bedrijfshal in Cruquius gerealiseerd. Binnen de bouwteamovereenkomst is nauw samengewerkt met architect HD Advies en Klomp Technisch Buro.


Cruquius 24 juli 2019 500.000 - 1.500.000 Particulier

Nieuwbouw woning en bedrijfshal

Omzet 500.000 - 1.500.000
Contractvorm Bouwteam
Opdrachtgever Particulier
Architect HD Advies en Klomp Technisch Buro
Opleverdatum 24 juli 2019
Gerealiseerd
Locatie Cruquius

Bouwteam, dus ook bij de ontwerpfase was K_Dekker al betrokken. Actief meedenken, maatwerkoplossingen bedenken en flexibel opereren heeft geresulteerd in een snelle en soepele start  van het bouwproces.

Het project omvat een vrijstaand woonhuis met rieten kap en een flinke bedrijfshal op een bedrijventerrein in Cruquius. Er is geen gasaansluiting gerealiseerd, wel een warmtepomp aangelegd. De EPC-waarde van de woning is daarom 0, die van de bedrijfshal 0,54. Klomp Technisch Buro heeft alle gebouwgebonden installaties gerealiseerd.

Onder de overige werkzaamheden vielen het uitzetten van de bouwput (480m2) en het bijbehorende grondwerk, heiwerk (72 stuks prefab palen) en betonwerk (110m3), metselwerk en prefab beton (voor de draagconstructie van het woonhuis), 30 ton zware stalen draagconstructie voor de bedrijfshal, houten en aluminium kozijnen, stalen en houten gevelbekleding, houten trappen en de rieten dakbedekking (261m2).

 

_Nieuws over dit project

De opdrachtgever was nauw betrokken bij de bouw (artikel Stiho Magazine)

Op een van de laatste hete dagen in augustus spreken we af met Rick Vredenburg en Erik Fokkema van K_Dekker kleinbouw. We zijn te gast in het woonhuis van hun project in Cruquius. Het is net opgelever...
Lees verder

DROOM KOMT TOT LEVEN

Praten, praten en nog eens praten: dat was in zekere zin de rode draad bij de bouw van de villa en de autoshowroom in Cruquius. K_Dekker Kleinbouw, opdrachtgevers Bas en Ursula Brinkmann en HD O​ntw...
Lees verder