HOME | projecten | Nieuwbouw Woonboerderij
PDF

Nieuwbouw Woonboerderij

Heiloo

Nieuwbouw van een traditionele woonboerderij met alle comfort en energielabel van nu. In Heiloo heeft K_Dekker zo’n woonboerderij gerealiseerd in nauwe samenwerking in bouwteam met opdrachtgever, bouwadviseur en andere bouwpartners.

 


Heiloo 29 mei 2020 0 - 500.000 Particulier

Nieuwbouw Woonboerderij

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Bouwteam
Opdrachtgever Particulier
Architect Architectenburo Jan Kramer / Adviesbureau Bouwkom
Opleverdatum 29 mei 2020
Gerealiseerd
Locatie Heiloo

De boerderij is traditioneel gebouwd met een Rib Casette Vloer, Poriso draagwanden, breedplaatvloer op de eerste verdieping en een HSB kap. Buitenom is de boerderij opgebouwd met metselwerk en deels gevelbetimmering en dakpannen. De boerderij is voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Ook is de woning gasloos.

K_Dekker voerde deze opdracht in bouwteam uit. Dat het werken in een bouwteam tot een grote betrokkenheid van de bewoners leidt, staat als een paal boven water. En zeker in dit geval. De bewoners hebben van begin tot eind bijna letterlijk bovenop de nieuwbouw gezeten: hun oude huis staat op nog geen meter afstand van het nieuwe. Ze konden het complete bouwproces van minuut tot minuut volgen.

_Blijf op de hoogte

_Nieuws over dit project

Samen iets neerzetten

In vergelijking met bouwen volgens een bestek is er bij bouwen in bouwteam vooraf nog heel erg veel onbekend. Dat kun je kwalificeren als nadeel. Toch biedt werken in bouwteam de opdrachtgever meerwaa...
Lees verder

Tulpen voor de buren van onze projecten!

Vandaag hebben we weer veel mensen blij gemaakt. Na onze geslaagde actie met de aspergepakketten voor onze medewerkers, waren nu de buren van veel van onze projecten aan de beurt. We hebben ze allemaa...
Lees verder

_Vraag, nieuwsbrief of berichtgeving?

Stel gewoon een vraag middels het formulier hieronder. Of vink ook de checkbox aan genaamd omgevingsberichten dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen maar ook van eventuele overlast die u in de buurt van dit project kunt verwachten. Handig toch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.