HOME | projecten | Nieuwbouw woning
PDF

Nieuwbouw woning

Egmond aan den Hoef

Eén van de specialiteiten van onze afdeling kleinbouw ligt in de woningbouw. Zo hebben wij ook in Egmond aan den Hoef weer een prachtig traditioneel gebouwde woning met onderliggende kelder gerealiseerd. De woning, met karakteristieke jaren 30 uitstraling, is volledig nieuw gebouwd en voorzien van diverse duurzame installaties die zorgen voor een modern wooncomfort en een energielabel van nu.


Egmond aan den Hoef 07 juli 2021 0 - 500.000 Particulier

Nieuwbouw woning

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Bouwteam
Opdrachtgever Particulier
Architect Studio S3
Opleverdatum 07 juli 2021
Gerealiseerd
Locatie Egmond aan den Hoef

De opbouw van de woning is traditioneel te noemen; een fundering op prefab-betonpalen, een betonnen kelderbak en als begane grond een geïsoleerde kanaalplaatvloer. Vervolgens Poriso draagwanden, een kanaalplaatvloer op de eerste verdieping en een HSB bovenbouw + kap. Buitenom heeft de woning metselwerk in wildverband en is de aanbouw afgewerkt met rabat gevelbetimmering. De (gebroken) kap is voorzien van pannen en de aanbouw van een bitumen dakbedekking. De woning is optimaal geïsoleerd en is voorzien van een warmtepomp installatie op een bodembron en een warmte terugwin installatie in het mechanisch ventilatiesysteem.

Bouwteam

K_Dekker voerde ook deze opdracht uit in bouwteamverband. Het grote voordeel van werken in een bouwteam op een dergelijk project is dat de betrokkenheid van de opdrachtgever heel groot is. Alles gebeurd in samenspraak wat voor zowel de opdrachtgever als voor de aannemer fijn is. Samen bouw je aan het droomhuis van de opdrachtgever waarbij tijdens de voorbereiding en de uitvoering de wensen van de opdrachtgever steeds verder gefinetuned worden. De opdrachtgever ziet hun droom werkelijkheid worden, en de aannemer kan terugkijken op een mooi eindresultaat dat voor blije gezichten heeft gezorgd!