HOME | PROJECTEN | INFRA | ONTWIKKELING EN BOUW WONINGEN IDENSLAAN SCHOORL

ONTWIKKELING EN BOUW WONINGEN IDENSLAAN SCHOORL

SCHOORL

PDF

Acht nieuwe woningen – vijf vrijstaand en drie-onder-één-kap – ontwikkelt en bouwt K_Dekker midden in Schoorl, vlak achter het duin- en bosgebied en tussen bestaande bebouwing. Sloop van de bestaande bebouwing, infra én bouw op een postzegel in een groene omgeving. Dat vereist aandacht.


Schoorl 1.500.000 - 5.000.000 CPO (acht individuele kopers)

ONTWIKKELING EN BOUW WONINGEN IDENSLAAN SCHOORL

OMZET 1.500.000 - 5.000.000
CONTRACTVORM Bouwteam
OPDRACHTGEVER CPO (acht individuele kopers)
ARCHITECT Kerssens & De Ruiter Architecten
STATUS In realisatie
LOCATIE Schoorl

Op de plek van een voormalig appartementencomplex ontwikkelt en realiseert K_Dekker acht woningen, inclusief bouw- en woonrijp maken: stuk voor stuk verschillend in grootte en architectuur maar qua uitstraling toch een eenheid.  Het werk begint met de sloop van het bestaande appartementencomplex. Vervolgens maakt het team van K_Dekker het terrein helemaal nuts- en bouwrijp. Eind april 2020 start met de bouw van de woningen – dat duurt naar verwachting circa een jaar. K_Dekker realiseert ook alle benodigde riolering, bestrating, straatverlichting en beplanting.

De woningen voldoen aan de huidige bouweisen en de EPC 0,4 norm. Ook krijgen ze allemaal zonnepanelen. De woningen variëren in omvang: van circa 83 tot 195 vierkante meter woonoppervlak. Dat geldt ook voor de grootte van de kavels: de kleinste is 112 vierkante meter, de grootste 665 vierkante meter.

De omgeving – krappe toegangsweg, beperkte ruimte voor aan- en afvoer van materieel en materiaal – vereist de nodige aandacht in de voorbereidingsfase en tijdens de bouw. K_Dekker houdt daarbij ook altijd rekening met de belangen van omwonenden.

 

NIEUWS OVER DIT PROJECT

Stage: niet meekijken, maar meedoen!

We spreken stagiaire Britt Lichtenberg, 17 jaar en studente op het Horizon College Heerhugowaard. Zij volgt de Mbo-opleiding middenkaderfunctionaris bouw en infra, zit in het tweede jaar en loopt hier...
Lees verder

Voortgang en mijlpalen Idenslaan Schoorl

We kijken terug op een bijzonder voorjaar. Het corona-virus hield en houdt ons allemaal in z’n greep, maar we zijn blij dat we in deze bijzondere tijd kunnen blijven bouwen. En dat begint nu ech...
Lees verder