HOME | nieuws | Voortgang en mijlpalen Idenslaan Schoorl

Voortgang en mijlpalen Idenslaan Schoorl

Ontwikkeling en bouw woningen Idenslaan Schoorl

Gepubliceerd op

We kijken terug op een bijzonder voorjaar. Het corona-virus hield en houdt ons allemaal in z’n greep, maar we zijn blij dat we in deze bijzondere tijd kunnen blijven bouwen. En dat begint nu echt zichtbaar te worden in de Idenslaan. Begin juni zijn de laatste kanaalplaten gelegd voor de begane grondvloer. Vervolgens is er direct gestart met de stelwerkzaamheden voor het metselen van de binnenmuren. Vanwege de goede weersomstandigheden van de afgelopen weken, vordert het metselwerk van de binnenmuren gestaag. Daarmee zijn de eerste vormen van meerdere woningen al te zien.

In de komende weken treffen we de voorbereidingen voor het storten van de verdiepingsvloeren. De bekistingen worden aangebracht en delen van de installaties voor gas, water, elektra, lucht en waterafvoeren worden geplaatst.

Na het aanbrengen van de wapening in de bekisting kan de eerste verdiepingsvloer worden gestort. Wanneer de verdiepingsvloeren zijn gestort worden de buitenkozijnen geplaatst en worden de gevels geïsoleerd.

Deze week wordt gestart met de verdiepingsvloeren. Vervolgens worden de woningen wind- en waterdicht gemaakt.

De verwachting is dat de eerste woningen tegen het eind van het jaar worden opgeleverd. Dit is uiteraard onder voorbehoud van onwerkbaar weer en mogelijke consequenties naar aanleiding van de ingestelde maatregelen in verband met het corona-virus.

PROJECTINFORMATIE

Ontwikkeling en bouw woningen Idenslaan Schoorl

Schoorl

Acht nieuwe woningen – vijf vrijstaand en drie-onder-één-kap – heeft K_Dekker midden in Schoorl ontwikkeld en gerealiseerd, vlak achter het duin- en bosgebied en tussen bestaande bebouwing. Sloop van de bestaande bebouwing, infra én bouw op een postzegel in een groene omgeving. Dat vereiste aandacht.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.