HOME | projecten | Nieuwbouw 54 woningen -inclusief bouw- & woonrijp maken
PDF

Nieuwbouw 54 woningen -inclusief bouw- & woonrijp maken

Uitgeest

Het bouwen van woningen is geen hogere wiskunde, maar juist de integraliteit van dit project is zo bijzonder. Als K_Dekker zijn we verantwoordelijk voor zowel de aanleg van de infra in de wijk, als het bouwen van de woningen zelf. En waar we vaak samenwerken met andere aannemers, of een combinatie aangaan, valt dit project, in opdracht van Kennemer Wonen, vanaf dag 1 breed onder de vlag van K_Dekker.


Uitgeest > 10.000.000 Kennemer Wonen

Nieuwbouw 54 woningen -inclusief bouw- & woonrijp maken

Omzet > 10.000.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Kennemer Wonen
In realisatie
Locatie Uitgeest

In januari zijn we van start gegaan. Als de huidige woningen zijn gesloopt en de nuts voorzieningen zijn aangepast (wat overigens niet door K_Dekker wordt uitgevoerd). In januari starten we met het bouwrijp maken van de grond, waar vervolgens 54 sociale huurwoningen worden neergezet. Onderverdeeld in 28 appartementen en 26 grondgebonden woningen, allen duurzaam, energie neutraal en voorzien van de nieuwste technieken, waarbij opbrengsten van warmtepompen en zonnepanalen uitgebreid gemonitord kunnen worden. Zodra de woningen klaar zijn, wordt de wijk bij oplevering volledig woonrijp gemaakt d.m.v. het aanleggen van straatwerk, lantaarnpalen etc..

De integraliteit, en het feit dat van a tot z onder de vlag van K_Dekker wordt uitgevoerd maakt dit project bijzonder. In maart verwachten we aan te vangen met de bouw van de eerste woningen, wat indicatief, inclusief het woonrijp maken de wijk, ongeveer 1 jaar in beslag zal nemen.

Meer info over dit project via de website van Kennemer Wonen

Bewonersbrief #02 Rioleringswerkzaamheden Hogeweg

_Blijf op de hoogte

_Vraag, nieuwsbrief of berichtgeving?

Stel gewoon een vraag middels het formulier hieronder. Of vink ook de checkbox aan genaamd omgevingsberichten dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen maar ook van eventuele overlast die u in de buurt van dit project kunt verwachten. Handig toch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.