HOME | projecten | Verbouw kantoorgebouw en nieuwbouw helikopter hangar
PDF

Verbouw kantoorgebouw en nieuwbouw helikopter hangar

Den Helder

Op maritiem vliegveld De Kooy in Den Helder heeft K_Dekker Gebouw 049 volledige gerenoveerd en voorzien van E- en W-installaties. Ook is de simulatorhal aangepast voor plaatsing van de nieuwe Full Mission Flight Trainer voor de maritieme NH90 helikopter.


Den Helder 08 februari 2019 1.500.000 - 5.000.000 Rijksvastgoedbedrijf

Verbouw kantoorgebouw en nieuwbouw helikopter hangar

Omzet 1.500.000 - 5.000.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf
Opleverdatum 08 februari 2019
Gerealiseerd
Locatie Den Helder

Gebouw 049 is een kantoorgebouw met twee verdiepingen waaraan een simulatorhal van circa 15m hoog gekoppeld is. K_Dekker heeft het bestaande kantoorgebouw volledig gerenoveerd en de oude simulatorhal en technische ruimten gesloopt. Daarna is een nieuwe, grotere simulatorhal gerealiseerd inclusief een separate fundering voor de simulator. De nieuwe hal zal met een ovaalvormig dak gedeeltelijk over het bestaande kantoorgebouw heen lopen. De bestaande voorgevel wordt voorzien van een strekmetalen voorzetgevel van cortenstaal.

In het bestaande kantoorgebouw heeft K_Dekker kantoren, een dataruimte, werkplaats, kantine, technische ruimten en opslagruimten gerealiseerd. Ook is er een compleet nieuwe werktuigbouwkundige installatie aangelegd, die bestaat uit een verwarmingsinstallatie, koelinstallatie, drinkwaterinstallatie, riolering, brandblussing en aardgasinstallatie. Verder zijn ook de elektrotechnische installaties waaronder de verdeelinrichtingen, UPS, elektrische voedingen, verlichtingsinstallaties, data-installatie en brandmeldinstallatie volledig vernieuwd.