HOME | projecten | _BOUW | Herinrichting en verbouw hoofdkantoor GVB
PDF

Herinrichting en verbouw hoofdkantoor GVB

Amsterdam

Hybride werken is bij het GVB inmiddels de nieuwe standaard. Op het hoofdkantoor hadden ze daarom een overschot aan werkplekken en behoefte aan een herindeling van de resterende ruimte. K_Dekker realiseert de verbouwing.


Amsterdam 23 december 2022 0 - 500.000 GVB Exploitatie B.V.

Herinrichting en verbouw hoofdkantoor GVB

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever GVB Exploitatie B.V.
Opleverdatum 23 december 2022
Gerealiseerd
Locatie Amsterdam

Een deel van de tweede verdieping wordt afgestoten, de herinrichting van de begane grond en de eerste verdieping wordt gedaan door K_Dekker. Doel is om het hoofdkantoor volledig af te stemmen op de huidige behoefte van de medewerkers om optimaal hybride te kunnen werken.

Allereerst verwijdert K_Dekker de bestaande keuken. Op die plek komen voorzieningen voor een eventuele cateraar. Verder komt er voor de huidige, kleine rechthoekige balie een nieuwe, grote ovale balie in de plaats. K_Dekker bereidt de plaatsing van die nieuwe entreebalie door een externe leverancier voor – bouwtechnisch én installatietechnisch. De bestaande kantoorruimtes maken plaats voor flexibele werkplekken en zit- en stilteplekken. Daarbij wordt ook nauw afgestemd met de interieurbouwer en leveranciers. Tevens vervangen we zo’n 1500m2 vloerbedekking, die wij in een aparte container afvoeren, zodat dit op een duurzame manier wordt verwerkt en deels hergebruikt.

Tijdens het project blijft het hoofdkantoor gewoon in gebruik. K_Dekker heeft daarom een strakke projectfasering vastgesteld. Daarover worden de medewerkers van het GVB wekelijks geïnformeerd – zij kunnen zo kiezen of ze wel of niet naar kantoor komen. Ook wordt het deel van het pand waar het team van K_Dekker werkt goed afgeschermd om geluids- en stofoverlast tot een minimum te beperken.