HOME | projecten | _INFRA | Verbouwing bedrijfspand AAK te Zaandijk
PDF

Verbouwing bedrijfspand AAK te Zaandijk

Zaandijk

Het bedrijfspand van oliefabrikant AAK wordt door K_Dekker verbouwd. Deze verbouwing bestaat uit het inpandig vervangen van de bestaande vloer (stelconplaten & gietasfalt) voor een nieuwe onderheide betonvloer, aanbrengen van nieuwe vloercoating (Ucrete) en het aanpassen, verplaatsen en vergoten van diverse constructieve doorgangen.


Zaandijk 10 juli 2020 500.000 - 1.500.000 AAK Netherlands BV

Verbouwing bedrijfspand AAK te Zaandijk

Omzet 500.000 - 1.500.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever AAK Netherlands BV
Architect Advies- & ingenieursbureau het4kant b.v
Opleverdatum 10 juli 2020
Gerealiseerd
Locatie Zaandijk

De werkzaamheden werden geleidelijk uitgevoerd in verband met het doorgaan van het productieproces van het AAK. De planning en de veiligheid was een heel belangrijk item van de klant.

Het sloopwerk en grondwerk is uitgevoerd met elektrisch materieel in verband met foodsave eisen (voornamelijk vanwege roet uitstoot).

_Nieuws over dit project

K_Dekker: veelzijdige aannemer met een voorkeur voor uitdagingen

Een team van 180 man, alle kennis in eigen huis, multidisciplinair en veelzijdig, dat is familiebedrijf K_Dekker. Vanuit drie vestigingen – Warmenhuizen, Krabbendam en Amsterdam – werken d...
Lees verder

Vlakke vloer wordt 3D-puzzel

Dat technisch niet heel spannende werkzaamheden de aannemer en de opdrachtgever toch goed op scherp kunnen zetten blijkt uit het project dat K_Dekker uitvoert bij AAK in Zaandijk. “Het bouwterre...
Lees verder