HOME | projecten | _INFRA | Aanleg betonnen fundatie voor bluswaterinstallatie afvalverwerkingsbedrijf AEB
PDF

Aanleg betonnen fundatie voor bluswaterinstallatie afvalverwerkingsbedrijf AEB

Amsterdam

AEB is de afvalverwerker van Amsterdam. Zij hebben door heel Amsterdam hun afvalpunten staan. Op het hoofdterrein van AEB heeft K_Dekker voor twee nieuwe ronde opslagtanks voor bluswateropslag de betonfundatie gerealiseerd, naar een ontwerp van Sophia Engineering. Ook heeft K_Dekker bij diverse ondergrondse afvalpunten in Amsterdam herstelwerkzaamheden uitgevoerd.


Amsterdam 17 mei 2019 500.000 - 1.500.000 AEB Exploitatie BV

Aanleg betonnen fundatie voor bluswaterinstallatie afvalverwerkingsbedrijf AEB

Omzet 500.000 - 1.500.000
Contractvorm UAV-GC
Opdrachtgever AEB Exploitatie BV
Architect Sophia Engineering
Opleverdatum 17 mei 2019
Gerealiseerd
Locatie Amsterdam

Dagelijks komen ongeveer 600 vrachtwagens met afval uit de metropoolregio Amsterdam en ver daarbuiten naar AEB. Veiligheid speelt dus ook bij deze organisatie van groot belang en in de buurt van een afvalverwerkingsbedrijf moet genoeg bluswater voorhanden zijn, indien er zich incidenten voor doen.

Eerst is het benodigde grondwerk en de sanering hiervan uitgevoerd onder de CROW 400 voorwaarden. Daarna heeft K_Dekker trillingvrij een betonnen fundering aangelegd van zo’n 582m2. Dit is een flinke operatie, waarbij de bedrijfsvoering geen hinder mocht ondergaan.

AEB behoort inmiddels tot de vaste klantenkring van K_Dekker. Omdat K_Dekker zo veelzijdig is doen wij voor hen ook bouwkundige projecten of bijvoorbeeld rioleringswerk. Ook hebben we onlangs een aantal ondergrondse afvalpunten in Amsterdam opgeknapt, zodat zij weer voor lange tijd dienst kunnen doen voor de mensen in de stad. Want al deze mensen samen verwerken maar liefst zo’n 1,4 miljoen ton afval per jaar!