HOME | projecten | _INFRA | Onderhouds- en herstelwerkzaamheden HVC
PDF

Onderhouds- en herstelwerkzaamheden HVC

Diverse locaties Noord-Holland

HVC – afvalinzameling en recycling – heeft heel veel grote en kleine locaties door heel Noord-Holland. Als vaste aannemer voert K_Dekker al jaren (voornamelijk civiele) herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit op de terreinen en in de werkplaatsen van HVC.


Diverse locaties Noord-Holland 31 december 2019 0 - 500.000 HVC Groep

Onderhouds- en herstelwerkzaamheden HVC

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever HVC Groep
Opleverdatum 31 december 2019
Gerealiseerd
Locatie Diverse locaties Noord-Holland

Dat herstel en onderhoudswerk bestaat uit onder andere uit het herstellen van verhardingen, aanbrengen keerwanden, aanbrengen van betonplaten, engineering en storten fundaties. Maar ook ter plekke ontstane regiewerkzaamheden voeren we uit.

Stuk voor stuk vraagt dat om inlevingsvermogen (het werk is altijd anders!) en meedenken met de opdrachtgever: die blijft ondertussen gewoon in bedrijf natuurlijk.

Naast deze “kleine” herstel- en onderhoudswerkzaamheden voeren we ook grotere opdrachten uit voor HVC. Zo hebben we bijvoorbeeld in Middenmeer onlangs een nieuwe APK Werkkuil aangelegd. Met de nieuwe werkput kan HVC op hun station in Middenmeer hun tachtig vrachtwagens zelf goed onderhouden en vooral ook APK keuren.

Op de locatie in Alkmaar hebben we een installatieruimte voor de bluswatervoorziening gerealiseerd.

_Nieuws over dit project

EROP OF ERONDER!

Op het eerste gezicht leek de aanleg van de werkput op het HVC Afvalstation in Middenmeer een klus van grote getallen: er was bijna 100 kuub beton en 6000 kilo wapeningsstaal nodig voor een put van 26...
Lees verder