HOME | projecten | _KLEINBOUW | Nieuwbouw installatieruimte bluswatervoorziening HVC
PDF

Nieuwbouw installatieruimte bluswatervoorziening HVC

Alkmaar

Dat uit het service en onderhoudscontract dat K_Dekker heeft bij Afvalverwerkingsbedrijf HVC ook wel eens grotere klussen voortkomen, laat dit project goed zien. Voor de locatie van HVC in Alkmaar -waar ook de grote afvalverbranding huist- heeft K_Dekker een aanbouw aan een bestaand pand gerealiseerd voor een nieuwe alarmkleppen (sprinkler) installatie.


Alkmaar 25 juli 2019 0 - 500.000 HVC Groep

Nieuwbouw installatieruimte bluswatervoorziening HVC

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever HVC Groep
Architect EWP Ingenieurs
Opleverdatum 25 juli 2019
Gerealiseerd
Locatie Alkmaar

Ook bij afvalverwerkingsbedrijf HVC speelt veiligheid een grote rol. Met de nieuwbouw van de installatie wordt ervoor gezorgd dat de naastgelegen houtverwerkingsinstallatie beveiligd is voor het geval er brand uit breekt tijdens het verwerken van houtsnippers.

De opbouw van deze aanbouw bestaat uit een op zand gestorte monolithisch afgewerkte betonvloer met vorstrand van ca. 11x4mtr. Hierop is een staalconstructie geplaatst voorzien is van wand- en (FM goedgekeurde) dakpanelen. De afwerking van de aanbouw is geheel in de stijl en kleur van de al bestaande fabriekshal, zodat het bijna niet opvalt dat dit een aanbouw is.

Afvalverwerkingsbedrijf HVC

HVC – afvalinzameling en recycling – heeft heel veel grote en kleine locaties door heel Noord-Holland. Als vaste aannemer voert K_Dekker al jaren (voornamelijk civiele) herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit op de terreinen en in de werkplaatsen van HVC. Regelmatig komen er ook grotere projecten uit voort, zoals bijvoorbeeld ook al in Middenmeer de aanleg van een nieuwe APK werkkuil in 2019.