HOME | projecten | _INFRA | Bouw tijdelijk afvalpunt Amsterdam
PDF

Bouw tijdelijk afvalpunt Amsterdam

Amsterdam

Doordat het voormalige afvalpunt per 15 december moest sluiten en de vergunningsprocedure uitliep, moest er door de gemeente Amsterdam snel geschakeld worden voor de realisatie van een nieuw (tijdelijk) afvalpunt. K_Dekker heeft op deze uitvraag van Amsterdam een doordacht plan van aanpak gepresenteerd en hiermee deze klus gegund gekregen. De snelheid van de goede aanbieding bleek hierin de sleutel tot succes.


Amsterdam 05 november 2020 500.000 - 1.500.000 Gemeente Amsterdam

Bouw tijdelijk afvalpunt Amsterdam

Omzet 500.000 - 1.500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Gemeente Amsterdam
Opleverdatum 05 november 2020
Gerealiseerd
Locatie Amsterdam

Grote uitdaging in dit project was dat de definitieve gunning één week voor de bouwvak was. De voorbereiding moest dus in de bouwvak gebeuren en door de flexibele inzet van onze medewerkers is dit ook gelukt. Na de bouwvak kon de uitvoering direct van start!

In slechts tien weken heeft K_Dekker het beschikbare terrein verlaagd tot het juiste peil. Er is maar liefst 9000m3 grond-zand verzet en vervolgens is de fundering en daarna het verhoogde perron zelf gerealiseerd. Om het perron heen ligt 5000m2 straatwerk. Ook heeft het projectteam de nutsvoorzieningen en het hekwerk om het terrein heen aangelegd.

Tot slot zijn er nog facilitaire voorzieningen geplaatst en aangesloten.

In een zeer korte periode is er een grote hoeveelheid werk verricht. De juiste afstemming, communicatie intern en samen met de opdrachtgever, heeft geresulteerd in een topprestatie!

_Nieuws over dit project

Bouw tijdelijk afvalpunt Amsterdam afgerond

Nog een mooi afgerond project van eind 2020. In een zeer korte periode is er een grote hoeveelheid werk verricht voor de realisatie van een tijdelijk afvalpunt voor de gemeente Amsterdam. ...
Lees verder