HOME | projecten | Renovatie diverse afvalpunten Amsterdam (AEB)
PDF

Renovatie diverse afvalpunten Amsterdam (AEB)

Amsterdam

AEB is de afvalverwerker van Amsterdam. Zij hebben door heel Amsterdam hun afvalpunten staan. K_Dekker voert voor AEB Amsterdam regelmatig (civiele) werkzaamheden uit op diverse afvalpunten. Op drie locaties heeft K_Dekker afgelopen periode bijvoorbeeld combinatiedeklagen vervangen (beton) en afwatersystemen aangebracht.


Amsterdam 13 juli 2020 0 - 500.000 AEB Amsterdam

Renovatie diverse afvalpunten Amsterdam (AEB)

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm UAV-GC
Opdrachtgever AEB Amsterdam
Opleverdatum 13 juli 2020
Locatie Amsterdam

Op de drie locaties (Henk Sneevlietweg, Rozenburglaan en Meerkerkdreef) heeft K_Dekker onlangs de volledige combinatiedeklaag en de asfaltconstructie vervangen en een drainage systeem aangebracht. Geen hobbels, gaten of natte voeten meer op deze milieustraten dus!

Als vaste aannemer voert K_Dekker al een aantal jaar herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit op de terreinen en in de werkplaatsen van AEB.Dat herstel en onderhoudswerk bestaat uit onder andere uit het herstellen van verhardingen, keerwanden plaatsen, herstelwerkzaamheden ondergrondse afvalputten, engineering en storten betonfundaties. Maar ook ter plekke ontstane regiewerkzaamheden voeren we uit.

Stuk voor stuk vraagt dat om inlevingsvermogen (het werk is altijd anders!) en meedenken met de opdrachtgever: die blijft ondertussen gewoon in bedrijf natuurlijk.