HOME | projecten | Duurzame renovatie bedrijfskeuken Residentie De Burghave
PDF

Duurzame renovatie bedrijfskeuken Residentie De Burghave

Heemstede

De Burghave is een gemeenschap van zelfstandig wonende senioren en biedt, naast privacy, veel mogelijkheden voor sociaal contact. De Burghave biedt bovendien service en ondersteuning naar behoefte. Om aan de behoefte van de bewoners te kunnen blijven voorzien en een toekomstbestendige serviceslag te maken, was het noodzakelijk dat de bedrijfskeuken een grondige, duurzame renovatie ondergaat. Aan K_Dekker de eer om dit project aan te pakken.

 


Heemstede 09 juli 2020 0 - 500.000 VVE Residentie De Burghave

Duurzame renovatie bedrijfskeuken Residentie De Burghave

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever VVE Residentie De Burghave
Architect Pieters Bouwtechniek
Opleverdatum 09 juli 2020
Gerealiseerd
Locatie Heemstede

Eerst is het bouwterrein volledig ingericht met de juiste bouwplaats voorzieningen om de veiligheid voor bewoners te garanderen. Zo wordt is er een tijdelijke ingang naar de keuken gecreëerd zodat de bouwlocatie afgescheiden wordt van de Burghave. Veilig voor bewoners en vaklieden en de continuïteit voor de bouw wordt hiermee ook gewaarborgd.

Vervolgens is de bestaande keuken gestript tot het casco en het aanwezige asbest is gesaneerd.  Na de sloop is al het benodigde leidingwerk aangebracht voor de nieuwe duurzame E&W installatie. De vloeren, wanden en plafonds zijn voorzien van duurzame materialen die voldoen aan de hygiënische HACCP eisen. Vloeistofdicht vloersysteem van Veka met plinten, hygiënische wanden van Wonderboard en vochtbestendig HACCP systeemplafond van Rockfon hydroclean 12.

Het perceel betreft een complex met zelfstandige appartementen en is in eigendom van de VVE Residentie “de Burghave” te Heemstede. De 120 appartementen zijn verdeeld over vier woontorens. Op de begane grond bevindt zich aan de voorkant (straatzijde) een laagbouw met op de begane grond bergingen en garageboxen. De eerste verdieping van de laagbouw wordt gebruikt voor diverse faciliteiten en voorzieningen. Onderdeel daarvan is een centrale grootkeuken met daarnaast een restaurantruimte.

_Nieuws over dit project

Contract ondertekend met VVE Residentie De Burghave voor duurzame renovatie

Eind maart start K_Dekker met de renovatie van de bedrijfskeuken in residentie De Burghave, een serviceflat voor senioren in Heemstede. Afgelopen vrijdag hebben wij, met het bestuur van de VvE, het co...
Lees verder