HOME | projecten | _INFRA | Herinrichting Cornelis van Foreestlaan
PDF

Herinrichting Cornelis van Foreestlaan

Schoorl

Een klinkerweg in een woonwijk herinrichten: dat kun je als aannemer niet echt spannend noemen. Feitelijk kwam het in dit geval neer op het openbreken van de bestaande bestrating, fundering en riolering, het verwijderen van bomen en bosschages die te dicht langs of zelfs op de weg zijn gegroeid en het vernieuwen en herplaatsen van al deze zaken.

 


Schoorl 01 februari 2020 0 - 500.000 Gemeente Bergen

Herinrichting Cornelis van Foreestlaan

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Gemeente Bergen
Architect HB Adviesbureau Alkmaar
Opleverdatum 01 februari 2020
Gerealiseerd
Locatie Schoorl

Maar zo’n standaardklus wordt middenin Schoorl, op een heel smalle weg, ineens toch een behoorlijke uitdaging. Want twee meter diep werken als de breedte van de weg nauwelijks vier meter is – dat vraagt om alertheid op instorten en inzakken. Goede bekisting is cruciaal. En op zo’n smalle weg is het sowieso een kwestie van gracieus manoeuvreren, ook met grote machines. Maar K_Dekker zou K_Dekker niet zijn als ze dat niet heel behendig voor elkaar kregen.

WEER ALS NIEUW

De medewerkers van K_Dekker verbeterden de fundering van de weg, vervingen de riolering, inclusief de aansluitingen naar alle woningen langs de weg, plaatsten nieuwe straatverlichting en bestraatten en asfalteerden het geheel weer opnieuw.

Last but not least werd het werk ook nog opgeluisterd door een archeoloog – helaas deed die geen noemenswaardige ontdekkingen.

_Nieuws over dit project

Tulpen voor de buren van onze projecten!

Vandaag hebben we weer veel mensen blij gemaakt. Na onze geslaagde actie met de aspergepakketten voor onze medewerkers, waren nu de buren van veel van onze projecten aan de beurt. We hebben ze allemaa...
Lees verder