HOME | projecten | _INFRA | Herinrichting Margrietlaan en Clauslaan
PDF

Herinrichting Margrietlaan en Clauslaan

't Veld

Groot onderhoud was hard nodig op de Margrietlaan en Clauslaan in ’t Veld en daarbij mochten de bewoners meedenken over een herinrichting van deze straten. K_Dekker heeft de straten voorzien van nieuwe bestrating en tegelijk ook diverse randzaken aangepakt zoals straatverbreding, huis- en kolkaansluitingen, verlichting en groenvoorziening.


't Veld 16 december 2019 0 - 500.000 Gemeente Hollands Kroon

Herinrichting Margrietlaan en Clauslaan

Omzet 0 - 500.000
Opdrachtgever Gemeente Hollands Kroon
Architect MUG Ingenieursbureau
Opleverdatum 16 december 2019
Gerealiseerd
Locatie 't Veld

Een opengebroken weg voor je huis is voor niemand een pretje. Het resultaat na een poosje geduld daarentegen, maakt dat je huis beter toegankelijk is en dat de straat niet direct blank staat na een flinke regenbui. Goede zaak dus! Aan K_Dekker de taak om dit te realiseren, maar de hinder zo veel mogelijk te beperken en het project in zo kort mogelijke tijd te realiseren.

Het draait bij dit project niet alleen om het opnieuw bestraten van het wegdek en de trottoirs. K_Dekker heeft ook de straten verbreed, diverse aansluitingen van huizen en kolken opnieuw aangebracht, verlegd of vervangen. De openbare verlichting en groenvoorziening is aangebracht door derden, maar K_Dekker was hierbij wel verantwoordelijk voor de coördinatie tijdens de uitvoering.

K_Dekker heeft tijdens het werk slimme bereikbaarheidsmaatregelen getroffen zodat de aanwonenden zo goed mogelijk hun woningen konden bereiken.