HOME | projecten | _KLEINBOUW | Verbouw bedrijfspand en woning
PDF

Verbouw bedrijfspand en woning

Warmenhuizen

In het dorpshart van Warmenhuizen is de in Warmenhuizen ‘beroemde’ kapperszaak Han door K_Dekker kleinbouw vakkundig omgetoverd in een volledig nieuw multifunctioneel bedrijfspand op de begane grond met een appartement op de eerste verdieping. De oude kapperszaak heeft aan de buitenkant nagenoeg dezelfde uitstraling – maar de gevel is volledig gerenoveerd en er zijn nieuwe kozijnen geplaatst – De binnenkant van het pand heeft een complete metamorfose ondergaan.


Warmenhuizen 20 december 2019 0 - 500.000 Particulier

Verbouw bedrijfspand en woning

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever Particulier
Architect Bredons
Opleverdatum 20 december 2019
Gerealiseerd
Locatie Warmenhuizen
Modern én historisch

K_Dekker kleinbouw heeft aan de binnenkant van het gebouw veel sloopwerk verricht om het oude pand zo duurzaam en modern mogelijk te kunnen maken. De kapperszaak is zo ingedeeld dat het mogelijk is deze in de toekomst te splitsen in drie kleine units. Op de bovenverdieping is een appartement gerealiseerd. Er zijn geïsoleerde voorzetwanden en nieuwe elektrische installaties geplaatst en de waterleiding en riolering zijn vernieuwd. De voorste unit -de oude herenkapper Han- heeft zijn historische uitstraling behouden. Het geheel is casco opgeleverd, met ingebouwde keuken en toiletruimte.

Wonen

Om evt. overlast voor te zijn is de verdiepingsvloer volledig geïsoleerd, maar ook brandwerend gemaakt. Verder is het appartement volledig afgebouwd met nieuwe badkamer en keuken. De wanden zijn netjes afgewerkt, de kap volledig geschilderd en er zijn nieuwe binnendeuren en kozijnen geplaats. Een compleet nieuw pand met de bewaarde historie midden in de dorpskern van Warmenhuizen.